Повезане вести

Вечерас дерби, Војводина дочекује Партизан

Вечерас дерби, Војводина дочекује Партизан

Дневник 31.03.2023
Све утакмице су подједнако важне за пласман на табели, али дерби је - дерби, они са Црвеном звездом и Партизаном нарочито. Он мобилише и тело и ум сваког играча или навијача, без разлике. Отуда и велико интересовање за сутрашњу… »
Шарац пред Чукарички: Радује ме да смо комплетни

Шарац пред Чукарички: Радује ме да смо комплетни

Спортски журнал 31.03.2023
Наш је задатак да будемо концентрисани и агилни током читавих 90 минута - рекао је Петров. Тренер фудбалера нишког Радничког Драган Шарац изјавио је пред дуел са Чукаричким: - Пред нама је веома тешка и захтевна утакмица… »
"Прихватамо улогу фаворита": Батак зна шта Војводина мора да ради против Партизана

"Прихватамо улогу фаворита": Батак зна шта Војводина мора да ради против Партизана

Вечерње новости 31.03.2023
ВОЈВОДИНА и Партизан играју дерби меч 28. кола Суперлиге Србије, а очекивања од дуела са црно-белима изнео је тренер Новосађана Радослав Батак. ФОТО: М. Вукадиновић Он је имао речи хвала за тим Игора Дуљаја, а дотакао се и… »
Прихватам да смо фаворити против Партизана! Тренер Војводине хвали црно-беле, али верује у "лале": Чуо сам за Дијабатеа!

Прихватам да смо фаворити против Партизана! Тренер Војводине хвали црно-беле, али верује у "лале": Чуо сам за Дијабатеа!

Мондо 31.03.2023
Тренер "старе даме" Радослав Батак говорио је уочи утакмице Војводине и Партизана у 28. колу Суперлиге. Тренер "старе даме" Радослав Батак говорио је уочи утакмице Војводине и Партизана у 28. колу Суперлиге. Војводина и Партизан… »
Наставља се Супер лига, Звезда чека Младост ГАТ, Партизан у Новом Саду

Наставља се Супер лига, Звезда чека Младост ГАТ, Партизан у Новом Саду

Радио сто плус 31.03.2023
Прве утакмице играју се данас – од 17 часова Колубара дочекује Напредак, док два сата касније у Лучанима почиње дуел Младости и Новог Пазара. Водећа Црвена звезда игра у суботу од 18 часова на свом терену против екипе Младост… »

Вести дана »