Povezane vesti

Večeras derbi, Vojvodina dočekuje Partizan

Večeras derbi, Vojvodina dočekuje Partizan

Dnevnik 31.03.2023
Sve utakmice su podjednako važne za plasman na tabeli, ali derbi je - derbi, oni sa Crvenom zvezdom i Partizanom naročito. On mobiliše i telo i um svakog igrača ili navijača, bez razlike. Otuda i veliko interesovanje za sutrašnju utakmicu 28… »
Šarac pred Čukarički: Raduje me da smo kompletni

Šarac pred Čukarički: Raduje me da smo kompletni

Sportski žurnal 31.03.2023
Naš je zadatak da budemo koncentrisani i agilni tokom čitavih 90 minuta - rekao je Petrov. Trener fudbalera niškog Radničkog Dragan Šarac izjavio je pred duel sa Čukaričkim: - Pred nama je veoma teška i zahtevna utakmica. Čukarički je tim koji… »
Čuka se bori za Evropu, ali Nišlije ne odustaju: "Konačno smo kompletni, svaki bod bitan!"

Čuka se bori za Evropu, ali Nišlije ne odustaju: "Konačno smo kompletni, svaki bod bitan!"

Sportske.net 31.03.2023
Trener fudbalera niškog Radničkog Dragan Šarac izjavio je danas pred prvenstveni duel sa Čukaričkim da je pred njegovom ekipom "veoma teška i zahtevna utakmica". "Pred nama je veoma teška i zahtevna utakmica. Čukarički je tim koji se bori za… »
"Prihvatamo ulogu favorita": Batak zna šta Vojvodina mora da radi protiv Partizana

"Prihvatamo ulogu favorita": Batak zna šta Vojvodina mora da radi protiv Partizana

Večernje novosti 31.03.2023
VOJVODINA i Partizan igraju derbi meč 28. kola Superlige Srbije, a očekivanja od duela sa crno-belima izneo je trener Novosađana Radoslav Batak. FOTO: M. Vukadinović On je imao reči hvala za tim Igora Duljaja, a dotakao se i zdravstvenog biltena… »
Prihvatam da smo favoriti protiv Partizana! Trener Vojvodine hvali crno-bele, ali veruje u "lale": Čuo sam za Dijabatea!

Prihvatam da smo favoriti protiv Partizana! Trener Vojvodine hvali crno-bele, ali veruje u "lale": Čuo sam za Dijabatea!

Mondo 31.03.2023
Trener "stare dame" Radoslav Batak govorio je uoči utakmice Vojvodine i Partizana u 28. kolu Superlige. Trener "stare dame" Radoslav Batak govorio je uoči utakmice Vojvodine i Partizana u 28. kolu Superlige. Vojvodina i Partizan sastaju se u subotu od… »
Nastavlja se Super liga, Zvezda čeka Mladost GAT, Partizan u Novom Sadu

Nastavlja se Super liga, Zvezda čeka Mladost GAT, Partizan u Novom Sadu

Radio sto plus 31.03.2023
Prve utakmice igraju se danas – od 17 časova Kolubara dočekuje Napredak, dok dva sata kasnije u Lučanima počinje duel Mladosti i Novog Pazara. Vodeća Crvena zvezda igra u subotu od 18 časova na svom terenu protiv ekipe Mladost GAT i želi da… »

Vesti dana »