Povezane vesti
Matić: Bestidna odbrana Radomira Markovića, kao da sam ja na optuženičkoj klupi
N1 Info 31.03.2023
"Ćuruvija dočekao bombe, a Veran Matić ih pravda" - na to bi mogla da se svede odbrana prvooptuženog Radomira Markovića, bivšeg šefa Resora državne bezbednosti „tajne policije“, koji se nalazi na izdržavanju jedinstvene kazne zatvora, izrečene u… »
Matić: Nerešeni zločini su i doveli do atmosfere u kojoj ponovo neko može da bude proganjan i ubijen
Insajder 31.03.2023
„To što sam sada ja meta istih onih koji su optuženi za ubistvo Slavka Ćuruvije je od ovog trenutka problem države, a ne moj lično. Nerešeni zločini su i doveli do atmosfere u kojoj ponovo neko može da bude proganjan i ubijen“, napisao je Veran Matić… »
Bestidna teza da ja opravdavam bombardovanje Srbije: Veran Matić u autorskom tekstu o odbrani Radeta Markovića za ubistvo…
Kurir 31.03.2023
Ćuruvija dočekao bombe, a Veran Matić ih pravda. Na to bi mogla da se svede odbrana prvooptuženog Radomira Markovića, bivšeg šefa Resora državne bezbednosti „tajne policije“, koji se nalazi na izdržavanju jedinstvene kazne zatvora, izrečene u… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 34 povezane

Netanjahu hoće celu Gazu, odobren plan za 'kontrolu' nad gradom Gazom
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih

Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope za okončanje rata u Ukrajini
RTV pre 16 minutajoš 29 povezanih

Velike gužve na putevima, na granici u Batrovcima čeka se oko tri sata pri izlazu iz Srbije
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih

SAD nude nagradu od 50 miliona dolara za informacije koje bi dovele do hapšenja predsednika Venecuele
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih