Povezane vesti
Vučelić molio da ga razreše dužnosti predsednika FK Partizan, Skupština odbila (video)
Sportski žurnal 31.03.2023
Osećam veliku odgovornost za situaciju u kojoj se našao Partizan. Bila mi je velika čast i jeste mi čast što sam na čelu Partizana i legalno Sportskog društva Partizan. To mi je, u mojih 70 godina ljubavi prema Partizanu, veliko priznanje. -… »
„Mi ne ličimo na njih, nismo lopovi i kriminalci“: Vučelić žestoko udario na navijače Partizana
Nova 31.03.2023
Ne smiruje se ludnica u Humskoj. Milorad Vučelić, predsednik fudbalskog kluba Partizan, na vandrednoj Skupštini ovog kluba „opleo“ je po najvatrenijim pristalicama crno-belih. Već nekoliko meseci traje otvoren „rat“ uprave kluba iz Humske i… »
Milorad Vučelić podneo ostavku na mesto predsednika FK Partizan: Skupština crno-belih odbila njegov predlog
Euronews 31.03.2023
Milorad Vučelić je nakon dužeg izlaganja o svemu što je urađeno u poslednjih osam godina predložio Skupštini da ga razreši funkcije, ali je dobio poverenje i nastaviće da vodi klub. On je na sednici Skupštine kluba najpre izložio detaljan… »
Partizan ne da vučeliću da ode! Predsednik molio da napusti klub: "Nismo ni lopovi, ni kriminalci, oni su nam pretili!"
Mondo 31.03.2023
Prvi čovek Partizana želi da se povuče, ali delegati Skupštine ga nisu razrešili dužnosti i ostaće da vodi klub. Prvi čovek Partizana želi da se povuče, ali delegati Skupštine ga nisu razrešili dužnosti i ostaće da vodi klub. Predsednik FK… »
Vučelić ostaje predsednik FK Partizan: Skupština odbila njegov predlog za razrešenje
Večernje novosti 31.03.2023
MILORAD Vučelić ponudio je da bude razrešen sa funkcije predsednika FK Partizan. Ipak, on će ostati na čelu crno-belih. FOTO: M. Vukadinović Skupština FK Partizana je odbila predlog predsednika Vučelića da ga razreši funkcije. Vučelić je dobio… »
Vesti dana »
Šačica policajaca čuvala Cetinje kada je pomahnitali ubica krenuo u krvavi pir: Otkriveni novi detalji masakra: Ovako je Aco za pola sata ubio 12 osoba
Blic pre 21 minutajoš 27 povezanih
(Mapa) danas stiže sneg! Oglasio se RHMZ i izdao najnovije upozorenje: Evo kada tačno počinje da veje, ovi delovi Srbije su prvi na udaru
Blic pre 27 minutajoš 4 povezane
Vučić: Nema batinaške frakcije, lažu jer su im propali besmisleni protesti
RTS pre 2 satajoš 5 povezanih