Povezane vesti
Vučić: Lično sam odlučio da se ne uvode sankcije Rusiji
Al Jazeera 31.03.2023
Predsjednik Srbije je rekao kako misli da je odluka o neuvođenju sankcija Rusiji ‘bila ispravna’ u trenutku kada je donijeta te da je ispravna i sada. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Kraljevu kako je on donio odluku da Srbija ne uvede… »
Aleksandar Vučić: Ako hoće izbore, dobiće ih
Vreme 31.03.2023
Turneja "Srbija sanja i snove ostvaruje" u Kraljevu Objasnio je predsednik Srbije i SNS-a Kraljevčanima čemu sada taj njegov „Narodni pokret za Srbiju“, da je on stvoren zbog njih, tih pristojnih, dobrih ljudi i domaćina, da je to pokret u kojem on želi… »
Vučić: Lično sam doneo odluku da se ne uvode sankcije Rusiji
Insajder 31.03.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kraljevu da je on doneo odluku da Srbija ne uvede sankcije Rusiji zbog njenog napada na Ukrajinu. On je rekao da misli da je odluka o neuvođenju sankcija Rusiji "bila ispravna" u trenutku kada je… »
Aleksandar Vučić opoziciji: Ako hoćete izbore, dobićete ih
N1 Info 31.03.2023
Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je na skupu "Srbija sanja i snove ostvaruje" u Kraljevu da je najvažnije da se sačuva sloboda države i budućnost dece, da Srbija mora da ostane na evropskom putu, ali i da čuva… »
Vučić: Lično sam doneo odluku da se ne uvode sankcije Rusiji
Beta 31.03.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kraljevu da je on doneo odluku da Srbija ne uvede sankcije Rusiji zbog njenog napada na Ukrajinu. On je rekao da misli da je odluka o neuvođenju sankcija Rusiji "bila ispravna" u trenutku kada je… »
Vesti dana »
Planine i ovog jutra iznad oblaka: Na ovoj srpskoj lepotici jutros čak 5 stepeni, fotografije sve govore
Telegraf pre 26 minutajoš 18 povezanih
Prevrnuo se čamac sa grupom migranata kod Slavonskog Broda, troje poginulih
N1 Info pre 56 minutajoš 15 povezanih
Ruska PVO oborila gotovo 300 dronova tokom noći; GS UN usvojila ukrajinsku rezoluciju o Černobilju
RTS pre 11 minutajoš 17 povezanih
Sparsi preko Lejkersa do polufinala NBA kupa, Oklahoma ubedljiva protiv Sansa
RTV pre 1 satjoš 21 povezana