Повезане вести
Вучић: Лично сам одлучио да се не уводе санкције Русији
Ал Јазеера 31.03.2023
Предсједник Србије је рекао како мисли да је одлука о неувођењу санкција Русији ‘била исправна’ у тренутку када је донијета те да је исправна и сада. Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је у Краљеву како је он донио… »
Александар Вучић: Ако хоће изборе, добиће их
Време 31.03.2023
Турнеја "Србија сања и снове остварује" у Краљеву Објаснио је председник Србије и СНС-а Краљевчанима чему сада тај његов „Народни покрет за Србију“, да је он створен због њих, тих пристојних, добрих људи и домаћина, да је… »
Вучић: Лично сам донео одлуку да се не уводе санкције Русији
Инсајдер 31.03.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Краљеву да је он донео одлуку да Србија не уведе санкције Русији због њеног напада на Украјину. Он је рекао да мисли да је одлука о неувођењу санкција Русији "била… »
Александар Вучић опозицији: Ако хоћете изборе, добићете их
Н1 Инфо 31.03.2023
Председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је на скупу "Србија сања и снове остварује" у Краљеву да је најважније да се сачува слобода државе и будућност деце, да Србија мора да остане на европском… »
Вучић: Лично сам донео одлуку да се не уводе санкције Русији
Бета 31.03.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Краљеву да је он донео одлуку да Србија не уведе санкције Русији због њеног напада на Украјину. Он је рекао да мисли да је одлука о неувођењу санкција Русији "била… »
Вести дана »
ИНТЕРВЈУ Борис Тадић: У сат времена дуела са мном, све Вучићеве лажи би пале као кула од карата
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
"Оваква реторика не служи миру, помирењу нити будућности у региону", Гашић: Позивамо међународне партнере да осуде ову опасну реторику министра одбране БиХ
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Срђан Јандрић је победник "Мастерцхеф Србија", освојио награду од 50.000 евра
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
РХМЗ објавио најновију прогнозу: Ево каква нас температура очекује до краја недеље
Ало пре 29 минутајош 1 повезана