Повезане вести
"Имам осећај да јој се нешто десило": Мајка нестале Тамаре у сузама (15), друг девојчице се лажно представио
Телеграф 01.04.2023
Тамара је носила тегет дукс са звездицама, плаве фармерице и црвене полукратке чизме. "Малопре сам звала полицију, нажалост нема ништа ново. Плашим се најгорег, имам такав осећај да јој се нешто десило", каже мајка нестале Тамаре… »
"Затекла сам дечка у кући са њом, лажно се представио": Мајка нестале Тамаре сумња на најгоре! Упала је у лоше друштво
Мондо 01.04.2023
Мајка нестале Тамаре Л. која је нестала пре пар дана, је рекла да се много плаши да јој се нешто није десило. Мајка нестале Тамаре Л. која је нестала пре пар дана, је рекла да се много плаши да јој се нешто није десило. У среду… »
Мајка нестале девојчице из Темерина: „Затекла сам младића са њом у кући и лажно се представио“
Луфтика 01.04.2023
– Малопре сам звала полицију, нажалост нема ништа ново. Плашим се најгорег, имам такав осећај да јој се нешто десило – рекла је истраумирана мајка нестале Тамаре Лецки (15), којој се губи траг у среду увече у Темерину. Како се… »
„Отишла је да испрати друга и нестала“: Потресна исповест мајке нестале Тамаре (15) из Темерина
Нова 01.04.2023
Девојчица Тамара Лецки (15) из Темерина, нестала је у среду увече, када је отишла да испрати пријатеља на аутобуску станицу. „Малопре сам звала полицију, нажалост нема ништа ново. Плашим се најгорег, имам такав осећај да јој се… »
Нестала Тамара Лецки из Темерина
Дневник 01.04.2023
Тамара Лецки (15) из Темерина нестала је у уторак, наводи њена мајка. Према објави на Фејсбук страници “Амбер алерт” Србија, Тамара је у тренутку нестанка на себи имала тегет дукс са звездицама, плаве фармерице и црвене полу… »
Тинејџерка из Темерина нестала четврти пут! Мајка очајна, плаши се најгорег
Блиц 31.03.2023
Тамара Лецки (15) из Темерина нестала је у уторак увече и од тада се није јављала. Њена мајка Јелена се нада да ће пронаћи своју ћерку и боји се најгорег, будући да је, како тврди, Тамара запала у лоше друштво. Како додаје, да… »
Вести дана »
Портпаролка Европске комисије о Трамповим оценама: Задовољни смо што имамо одличне лидере
Н1 Инфо пре 2 сатајош 37 повезаних
БЛОГ УЖИВО Студенти стигли до зграде јавног сервиса, узвикују: „РТС – СНС“
Нова пре 13 минутајош 23 повезане
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 27 повезаних
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 53 минутајош 55 повезаних
Преко Националне платформе о ценама грађани од данас могу да прате свако поскупљење
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 32 повезане