Повезане вести

Рашић: Ако признавање докумената није дефакто признање Косова, не знам шта је

Радио 021 01.04.2023
Министар за заједнице и повратак у Влади Косова Ненад Рашић оценио је да се "у другој тачки европског споразума о нормализацији односа Косова и Србије помиње признавање докумената". Додао је да не може да нађе други назив за то… »
Петковић: Бесмислена тврдња Рашића о де факто признању Косова

Петковић: Бесмислена тврдња Рашића о де факто признању Косова

Еуроневс 01.04.2023
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Србије Петар Петковић изјавио је данас, поводом изјаве Ненада Рашића о де факто признању КиМ од стране Србије, да о степену нервозе Аљбина Куртија након разговора у Охриду јасно… »
Петар Петковић: Курти је нервозан, Србија неће признати Косово

Петар Петковић: Курти је нервозан, Србија неће признати Косово

Данас 01.04.2023
Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Петар Петковић оценио је данас да изјаве министра у Влади Косова Ненада Рашића о споразуму о нормализацији односа Београда и Приштине показују степен нервозе косовског… »

Н1 Инфо 01.04.2023
Министар за заједнице и повратак у Влади Косова Ненад Рашић оценио је да се "у другој тачки европског споразума о нормализацији односа Косова и Србије помиње признавање докумената" и додао да не може да нађе други назив за то… »

Данас 01.04.2023
Министар за заједнице и повратак у Влади Косова Ненад Рашић оценио је да се „у другој тачки европског споразума о нормализацији односа Косова и Србије помиње признавање докумената“ и додао да не може да нађе други назив за то… »

Вести дана »