Povezane vesti

Bivša zadrugarka hitno operisana! Viktorija Mitrović se oglasila iz bolnice - "Odstranili su mi tkivo na jajnicima..."

Bivša zadrugarka hitno operisana! Viktorija Mitrović se oglasila iz bolnice - "Odstranili su mi tkivo na jajnicima..."

Mondo 02.04.2023
Viktorija Mitrović otkrila da je operisala jajnike i da se sada uspeđno oporavlja. Viktorija Mitrović otkrila da je operisala jajnike i da se sada uspeđno oporavlja. Starleta i nekadašnja učesnica Zadruge Viktorija Mitrović se nakon učešća u… »
Hitno operisana Viktorija Mitrović! Bivša zadrugarka se oglasila iz bolnice: Ne osećam noge!

Hitno operisana Viktorija Mitrović! Bivša zadrugarka se oglasila iz bolnice: Ne osećam noge!

Kurir 02.04.2023
Bivša rijaliti učesnica Viktorija Viki Mitrović objavila je na svom Instagram profilu fotografiju iz privatne bolnice. Kako je sama rekla, operisala je jajnike, a operacija je prošla dobro. - Sada sam izašla iz bolnice, operisala sam jajnike. Okej… »
Otkrivena joj cista na mozgu: Bivša zadrugarka imala hitnu operaciju: "Imala sam sreće, leva strana lica je mogla da mi bude…

Otkrivena joj cista na mozgu: Bivša zadrugarka imala hitnu operaciju: "Imala sam sreće, leva strana lica je mogla da mi bude…

Blic 02.04.2023
Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Ermina Pašović, povukla se iz javnosti, a sada je otkrila i zbog čega. Naime, nekadašnja zadrugarka je morala da ide na tešku operaciju otklanjanja ciste na mozgu. Ermina je do tada bila veoma aktivna na… »

Vesti dana »