Повезане вести

Бивша задругарка хитно оперисана! Викторија Митровић се огласила из болнице - "Одстранили су ми ткиво на јајницима..."

Бивша задругарка хитно оперисана! Викторија Митровић се огласила из болнице - "Одстранили су ми ткиво на јајницима..."

Мондо 02.04.2023
Викторија Митровић открила да је оперисала јајнике и да се сада успеђно опоравља. Викторија Митровић открила да је оперисала јајнике и да се сада успеђно опоравља. Старлета и некадашња учесница Задруге Викторија Митровић се… »
Хитно оперисана Викторија Митровић! Бивша задругарка се огласила из болнице: Не осећам ноге!

Хитно оперисана Викторија Митровић! Бивша задругарка се огласила из болнице: Не осећам ноге!

Курир 02.04.2023
Бивша ријалити учесница Викторија Вики Митровић објавила је на свом Инстаграм профилу фотографију из приватне болнице. Како је сама рекла, оперисала је јајнике, а операција је прошла добро. - Сада сам изашла из болнице, оперисала… »
Откривена јој циста на мозгу: Бивша задругарка имала хитну операцију: "Имала сам среће, лева страна лица је могла да ми буде…

Откривена јој циста на мозгу: Бивша задругарка имала хитну операцију: "Имала сам среће, лева страна лица је могла да ми буде…

Блиц 02.04.2023
Бивша учесница ријалитија "Задруга", Ермина Пашовић, повукла се из јавности, а сада је открила и због чега. Наиме, некадашња задругарка је морала да иде на тешку операцију отклањања цисте на мозгу. Ермина је до тада била веома… »

Вести дана »