Povezane vesti
Bivša zadrugarka hitno operisana! Viktorija Mitrović se oglasila iz bolnice - "Odstranili su mi tkivo na jajnicima..."
Mondo 02.04.2023
Viktorija Mitrović otkrila da je operisala jajnike i da se sada uspeđno oporavlja. Viktorija Mitrović otkrila da je operisala jajnike i da se sada uspeđno oporavlja. Starleta i nekadašnja učesnica Zadruge Viktorija Mitrović se nakon učešća u rijalitiju… »
Hitno operisana Viktorija Mitrović! Bivša zadrugarka se oglasila iz bolnice: Ne osećam noge!
Kurir 02.04.2023
Bivša rijaliti učesnica Viktorija Viki Mitrović objavila je na svom Instagram profilu fotografiju iz privatne bolnice. Kako je sama rekla, operisala je jajnike, a operacija je prošla dobro. - Sada sam izašla iz bolnice, operisala sam jajnike. Okej sam… »
Otkrivena joj cista na mozgu: Bivša zadrugarka imala hitnu operaciju: "Imala sam sreće, leva strana lica je mogla da mi bude…
Blic 02.04.2023
Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Ermina Pašović, povukla se iz javnosti, a sada je otkrila i zbog čega. Naime, nekadašnja zadrugarka je morala da ide na tešku operaciju otklanjanja ciste na mozgu. Ermina je do tada bila veoma aktivna na društvenoj… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 71 povezana

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 2 satajoš 41 povezana

Da li su nam tenkovi na ulicama zaista bili potrebni? Pogledajte samo kako je već prvog dana priprema za paradu stradao asfalt VIDEO
Nova pre 2 satajoš 22 povezane

Oglasila se Zvezda nakon sramnog napada na Nikolu Kalinića, uvrede nazvala „pokušajem diskreditacije“
Nova pre 52 minutajoš 13 povezanih

Upravo na Blic TV Šta je prava istina o ubistvu Trampovog saradnika Čarlija Kirka: Jedna stvar svima promiče
Blic pre 47 minutajoš 19 povezanih