Povezane vesti
Životinje: U Japanu snimljene ribe na najvećoj morskoj dubini do sada
BBC News 02.04.2023
Ribe-puževi snimljene su na dubini većoj od 8.300 metara. Naučnici su napravili snimak živog sveta na najvećoj dubini oekana do sada. Vrsta riba-puževa iz roda Pseudoliparis snimljena je kako pliva na 8.336 metara u Izu-Ogasavara, južno od Japana… »
Danas 02.04.2023
Naučnici su napravili snimak živog sveta na najvećoj dubini oekana do sada. Vrsta riba-puževa iz roda Pseudoliparis snimljena je kako pliva na 8.336 metara u Izu-Ogasavara, južno od Japana, pomoću samohodne podmornice koja je spuštena u dubine… »
Radio 021 02.04.2023
Ribe-puževi snimljene su na dubini većoj od 8.300 metara. Minderoo-UWA Deep Sea Research Centre Naučnici su napravili snimak živog sveta na najvećoj dubini oekana do sada. Vrsta riba-puževa iz roda Pseudoliparis snimljena je kako pliva na 8.336… »
Južne vesti 02.04.2023
Minderoo-UWA Deep Sea Research Centre Naučnici su napravili snimak živog sveta na najvećoj dubini oekana do sada. Vrsta riba-puževa iz roda Pseudoliparis snimljena je kako pliva na 8.336 metara u Izu-Ogasavara, južno od Japana, pomoću samohodne… »
Vesti dana »
Profesori stali uz studente i prihvatili njihove zahteve, Vučić poziva Rektorski kolegijum BU na dijalog
Glas Amerike pre 2 satajoš 42 povezane
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 7 satijoš 5 povezanih
Vučić pozvao Rektorski kolegijum na dijalog 5. februara
Slobodna Evropa pre 55 minutajoš 24 povezane
Ministarka prosvete razgovarala sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Insajder pre 2 satajoš 24 povezane