Povezane vesti
"Neko kamenje ostaje zauvek na srcu": Žena Momčila Otaševića nakon razvoda otkrila u kakvom su odnosu, priznala da joj nije…
Blic 02.04.2023
Glumica Jelena Perčin i njen kolega Momčilo Otašević stavili su tačku na svoj brak, a o razlozima mnogo se nagađalo. Jelena je prva potvrdila da se razvode, a sada se pojavila kao takmičarka u šouu "Zvezde pevaju". "Sigurno nisam vrhunska pevačica, nemam… »
Bivša žena Momčila Otaševića otkrila u kakvim su odnosima nakon razvoda: Priznala i da joj je i dalje teško
Nova 02.04.2023
Sve joj je teško palo. Hrvatska glumica Jelena Perčin otkrila je kako se oseća nakon razvoda od Momčila Otaševića, o kojem regionalna javnost priča već nekoliko meseci. “Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim da se izlažem, ne… »
Vesti dana »
"Zaprepastila me vest o oružanom napadu" Cvijanović se oglasila o pucnjavi tokom Trampve večere: Nasilje ne može biti prihvatljivo sredstvo političke borbe"
Kurir pre 43 minutajoš 99 povezanih
Godišnjica eksplozije u Černobilju: Koliko je žrtava nuklearne katastrofe
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
Bliska saradnja Velike Britanije i američkih službi zbog posete Čarlsa Trećeg
Politika pre 8 minutajoš 88 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Srpkinja pisala istoriju atletike, učestvovala u čudu koje će se prepričavati decenijama
Telegraf pre 13 minutajoš 24 povezane