Povezane vesti
"Neko kamenje ostaje zauvek na srcu": Žena Momčila Otaševića nakon razvoda otkrila u kakvom su odnosu, priznala da joj nije…
Blic 02.04.2023
Glumica Jelena Perčin i njen kolega Momčilo Otašević stavili su tačku na svoj brak, a o razlozima mnogo se nagađalo. Jelena je prva potvrdila da se razvode, a sada se pojavila kao takmičarka u šouu "Zvezde pevaju". "Sigurno nisam vrhunska pevačica, nemam… »
Bivša žena Momčila Otaševića otkrila u kakvim su odnosima nakon razvoda: Priznala i da joj je i dalje teško
Nova 02.04.2023
Sve joj je teško palo. Hrvatska glumica Jelena Perčin otkrila je kako se oseća nakon razvoda od Momčila Otaševića, o kojem regionalna javnost priča već nekoliko meseci. “Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim da se izlažem, ne… »
Vesti dana »

"Nije bilo nijednog incidenta": Direktor policije o okupljanjima širom Srbije: "u 71 opštini prisustvovalo je 70.000 građana"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza: Danas pre podne prolazno naoblačenje, na krajnjem severu sunčano
Beta pre 4 satijoš 3 povezane

"Melanija ima veliki uticaj na politiku" CNN: analizirao prisutnost i angažovanost prve dame SAD: "Tramp traži savete od nje, ona se meša ako je baš važno (foto)
Blic pre 31 minutajoš 4 povezane

Vučić na Ubu sa građanima protiv blokada: Moj poziv na dijalog ostaje otvoren
Danas pre 9 satijoš 1 povezana