Povezane vesti
Đukanović priznao poraz, čestitao Milatoviću i ignorisao novinare
RTV 02.04.2023
PODGORICA - Odlazeći predsednik Crne Gore Milo Đukanović priznao je večeras poraz na predsedničkim izborima u drugom krugu i čestitao svom nasledniku, zameniku predsednika PES Jakovu Milatoviću. "Ja sam svakako predsednik do 21. maja, trudiću se da posao… »
"Srbima u Crnoj Gori da život uređuje crna gora": Đukanović: Verujem u pobedu, Srbija mora da promeni odnos prema susedima
Blic 02.04.2023
Aktuelni predsednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović glasao je danas na svom biračkom mestu u Podgorici. Đukanović je stigao u pratnji supruge Lidije i sina Blaža oko 12.00 sati u školu u Podgorici, u kojoj je obavio… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih

Dačić: Ništa ne krijemo, ako je bilo zloupotrebe prekoračenja ovlašćenja policije, sve će do tančina biti ispitano
RTV pre 2 satajoš 31 povezana

Završen protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Okupljeni tražili puštanje na slobodu uhapšenih, uhapšen poslanik PSG, blokada najavljena i za sutra (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 45 povezanih

Diplomatski napori za mir u Ukrajini: Orban o neuspehu izolacije Rusije, planovi za samit u Ženevi i razgovori o teritorijama
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 268 povezanih

"Nikolina svi smo...": Skupovi podrške u Beogradu i Zrenjaninu, večeras – u Nišu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 7 minutajoš 42 povezane