Povezane vesti
"Tiše malo, spava mi žena": Anđela Đuričić pobesnela zbog Zvezdanove šale, on joj odbrusio: "Meni špijuna da glimiš…
Blic 02.04.2023
Zvezdan Slavnić je "bacio foru" na račun svoje bivše, što je naravno Anđela Đuričić odmah razbesnelo. - Tiše malo, spava mi žena - rekao je Zvezdan. - Sa kim si pričao? Jel to Janjuš budan? - upitala je Anđela. - Da, sa Janjušem i Matorom… »
Zvezdan udario nisko! Anđela pokušala da mafija, Slavnić je vratio na fabrička podešavanja i uputio brutalnu provokaciju!
Kurir 02.04.2023
Anđela Đuričić jedva je preživela prvoaprilsku šalu Zvezdana Slavnića, ali to njega nije sprečilo da nastavi sa provokacijama. Tom prilikom je napravila haos i lomila sve po imanju, ali se na kraju ipak izmirila sa svojim partnerom. Slavnića to… »
Vesti dana »

Mašinerija laži Aleksandra Vučića se raspala na „zvučnom topu“: Da li je Ivica Dačić ključni šraf koji je popustio
Nova pre 52 minutajoš 30 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 22 povezane

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 27 minutajoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 7 satijoš 14 povezanih