Повезане вести
"Није био крштен..." Мама Биља проговорила о Дејановом признању да је муслиман, па открила да ли је Далила утицала на њега
Курир 02.04.2023
Биљана Драгојевић није имала другу опцију него да свог сина Дејана подржи након што јој је признао да је примио ислам, иако је испрва била шокирана његовом одлуком. Иако се дуго спекулисало о томе да је Дејан Драгојевић… »
"Дејан није крштен, није ишао у цркву": Биљана Драгојевић открила како јој је син саопштио да је променио веру, а ево да ли…
Блиц 02.04.2023
Дејан Драгојевић признао је да је пре четири године примио Ислам, а иако се о томе дуго причало док је био у ријалитију, његова мајка Биљана није знала за то. Она је сада проговорила о Дејановој промени вере и открила како јој… »
"Клањао сам у ријалитију, волим што сам муслиман": Дејан се огласио из Саудијске Арабије, проговорио о свему и открио због…
Блиц 02.04.2023
Бивши задругар, Дејан Драгојевић признао је да је променио веру, а током Рамазана отишао је у Медину, а затим у Меку. - Налазим се у Саудијској Арабији, у Меки, где Алах позива робове своје, наравно само оне које хоће. Овде сам… »
Вести дана »
Протест у Београду: Академска заједница неће ћутати ни одустати од подршке студентима
Бета пре 33 минутајош 26 повезаних
Тужилаштво објаснило зашто је одбачен део кривичне пријаве против Веселина Милића: Објављена анализа убиства Нешовића
Мондо пре 32 минутајош 44 повезане
ВЈТ објавило детаљну анализу доказа у случају Веселина Милића: Зашто је одбачен део кривичне пријаве
Невсмакс Балканс пре 53 минутајош 23 повезане
Обустављен саобраћај на ауто-путу због судара два шлепера код Шимановаца
Бета пре 5 сатијош 41 повезана