Povezane vesti
Zdravko Ponoš: Krećemo od nule, ne moramo da peremo bilo čiju biografiju, mi smo umerena politička opcija
Glas Šumadije 02.04.2023
Pokret Srbija centar (Srce) posle skoro četiri godine biće prva politička stranka koja je u proces registracije ušla prikupljanjem deset hiljada potpisa podrške punoletnih građana Srbije. Lider Pokreta Srbija Centar – Srce, Zdravko Ponoš izjavio je danas… »
Ponoš: Krećemo od nule, ne moramo da peremo bilo čiju biografiju, mi smo umerena politička opcija
Radio sto plus 02.04.2023
„Krećemo od nule, ne moramo da peremo bilo čiju biografiju, a veoma smo ponosni zbog činjenice da u rukovodstvu naše organizacije ima više ljudi kojima je ovo prvi politički angažman, poput profesora Slobodana Cvejića, infektologa Dragana Delića, bivšeg… »
Vesti dana »
Đedović i Sijarto o prodaji NIS: Kompleksni razgovori, traži se kompromis
Nedeljnik pre 1 satjoš 74 povezane
Zagorka Dolovac: Potvrđeno mi je da je BIA zvala tužioce u vezi sa glasanjem za VST
Danas pre 50 minutajoš 7 povezanih
Udruženja tvrde da je vlast ubacila ljude u njihove redove da bi razbila proteste poljoprivrednike
Beta pre 8 satijoš 19 povezanih
Izborna komisija u Knjaževcu poništila rešenje o proglašenju liste "Aleksandar Vučić - Knjaževac, naša porodica"
Glas Zaječara pre 1 satjoš 23 povezane
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 200 dinara, benzin 181 dinar po litru
Naslovi.ai pre 4 satijoš 31 povezana