Povezane vesti

"Crna Gora da bude samostalna, a ne podanička" Dodik i Cvijanovićeva čestitali Jakovu Milatoviću pobedu na izborima

"Crna Gora da bude samostalna, a ne podanička" Dodik i Cvijanovićeva čestitali Jakovu Milatoviću pobedu na izborima

Blic 03.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da je važna pobeda Jakova Milatovića na predsedničkim izborima u Crnoj Gori, te mu je još jednom čestitao na izboru. - Pobeda Jakova Milatovića je važna. Čestitam na izboru… »
Dodik: Crnoj Gori želim da bude suverena, samostalna i da ne bude podanička

Dodik: Crnoj Gori želim da bude suverena, samostalna i da ne bude podanička

Vesti online 03.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je pobeda kandidata Pokreta Evropa sad na predsedničkim izborima veoma važna i poručio da Crnoj Gori želi da bude svoja, suverena, samostalna, da ne bude podanička. – Želim da bude… »
Đukanović priznao poraz, čestitao Milatoviću i ignorisao novinare

Đukanović priznao poraz, čestitao Milatoviću i ignorisao novinare

Politika 03.04.2023
PODGORICA – Odlazeći predsednik Crne Gore Milo Đukanović priznao je poraz na predsedničkim izborima u drugom krugu i čestitao svom nasledniku, zameniku predsednika PES Jakovu Milatoviću. „Ja sam svakako predsednik do 21. maja, trudiću se da… »
"Crna Gora je izabrala, poštujem, i čestitam": Milo Đukanović priznao poraz, ovo je njegova prva reakcija (video)

"Crna Gora je izabrala, poštujem, i čestitam": Milo Đukanović priznao poraz, ovo je njegova prva reakcija (video)

Blic 03.04.2023
Završeni su izbori, Crna Gora je izabrala, ja taj rezultat poštujem i čestitam Jakovu Milatoviću, rekao je predsednik DPS i do večeras predsednik Crne Gore Milo Đukanović. - Želim mu da bude uspešan predsednik, jer to znači da će i Crna Gora… »
„Prihvatam ovakav sud demokratske javnosti“: Đukanović priznao poraz i čestitao Milatoviću

„Prihvatam ovakav sud demokratske javnosti“: Đukanović priznao poraz i čestitao Milatoviću

Danas 02.04.2023
Milo Đukanović je čestitao pobedu Jakovu Milatoviću, pođeleo uspeh, jer „ako bude uspešan predsednik to može značiti i da će CG biti uspešna država“. On je istakao i da su sledeći izbori parlamentarni 11. jula. „Sve što se događa ovih… »
Kraj: Milo Đukanović čestitao Jakovu Milatoviću pobedu na izborima

Kraj: Milo Đukanović čestitao Jakovu Milatoviću pobedu na izborima

Večernje novosti 02.04.2023
PREDSEDNIK Demokratske partije socijalista Milo Đukanović je čestitao kandidatu Evrope sad Jakovu Milatoviću pojedu na predsedničkim izborima. Foto: printskrin/RTCG - Završeni su izbori. Crna Gora je izabrala. Ja taj izbor poštujem. Čestitam… »
Bruka: Sraman čin Mila Đukanovića posle debakla na izborima

Bruka: Sraman čin Mila Đukanovića posle debakla na izborima

Večernje novosti 02.04.2023
PREDSEDNIK Demokratske partije socijalista Milo Đukanović je čestitao kandidatu Evrope sad Jakovu Milatoviću pobedu na predsedničkim izborima, ali nije želeo da odgovara na pitanja novinara. Milo Đukanović, Foto D. Milovanović Milo Đukanović je… »

Vesti dana »