Повезане вести
"Црна Гора да буде самостална, а не поданичка" Додик и Цвијановићева честитали Јакову Милатовићу победу на изборима
Блиц 03.04.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас у Бањалуци да је важна победа Јакова Милатовића на председничким изборима у Црној Гори, те му је још једном честитао на избору. - Победа Јакова Милатовића је важна… »
Додик: Црној Гори желим да буде суверена, самостална и да не буде поданичка
Вести онлине 03.04.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је победа кандидата Покрета Европа сад на председничким изборима веома важна и поручио да Црној Гори жели да буде своја, суверена, самостална, да не буде поданичка. –… »
Ђукановић признао пораз, честитао Милатовићу и игнорисао новинаре
Политика 03.04.2023
ПОДГОРИЦА – Одлазећи председник Црне Горе Мило Ђукановић признао је пораз на председничким изборима у другом кругу и честитао свом наследнику, заменику председника ПЕС Јакову Милатовићу. „Ја сам свакако председник до 21. маја… »
"Црна Гора је изабрала, поштујем, и честитам": Мило Ђукановић признао пораз, ово је његова прва реакција (видео)
Блиц 03.04.2023
Завршени су избори, Црна Гора је изабрала, ја тај резултат поштујем и честитам Јакову Милатовићу, рекао је председник ДПС и до вечерас председник Црне Горе Мило Ђукановић. - Желим му да буде успешан председник, јер то значи да ће… »
„Прихватам овакав суд демократске јавности“: Ђукановић признао пораз и честитао Милатовићу
Данас 02.04.2023
Мило Ђукановић је честитао победу Јакову Милатовићу, пођелео успех, јер „ако буде успешан председник то може значити и да ће ЦГ бити успешна држава“. Он је истакао и да су следећи избори парламентарни 11. јула. „Све што се догађа… »
Брука: Сраман чин Мила Ђукановића после дебакла на изборима
Вечерње новости 02.04.2023
ПРЕДСЕДНИК Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић је честитао кандидату Европе сад Јакову Милатовићу победу на председничким изборима, али није желео да одговара на питања новинара. Мило Ђукановић, Фото Д. Миловановић… »
Крај: Мило Ђукановић честитао Јакову Милатовићу победу на изборима
Вечерње новости 02.04.2023
ПРЕДСЕДНИК Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић је честитао кандидату Европе сад Јакову Милатовићу поједу на председничким изборима. Фото: принтскрин/РТЦГ - Завршени су избори. Црна Гора је изабрала. Ја тај избор… »
Вести дана »
„Пазите на Вучићеву нову надреалну идеју“: Јутарњи лист о састанку председника Србије са фон дер Лајен
Данас пре 28 минутајош 19 повезаних
Фајненшел тајмс тврди: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова пре 48 минутајош 12 повезаних
У Аустралији данас почела примена забране друштвених мрежа за млађе од 16 година
Сербиан Невс Медиа пре 43 минутајош 10 повезаних