Povezane vesti
"Crna Gora da bude samostalna, a ne podanička" Dodik i Cvijanovićeva čestitali Jakovu Milatoviću pobedu na izborima
Blic 03.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da je važna pobeda Jakova Milatovića na predsedničkim izborima u Crnoj Gori, te mu je još jednom čestitao na izboru. - Pobeda Jakova Milatovića je važna. Čestitam na izboru. Čestitao… »
Dodik: Crnoj Gori želim da bude suverena, samostalna i da ne bude podanička
Vesti online 03.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je pobeda kandidata Pokreta Evropa sad na predsedničkim izborima veoma važna i poručio da Crnoj Gori želi da bude svoja, suverena, samostalna, da ne bude podanička. – Želim da bude usmerena ka… »
Đukanović priznao poraz, čestitao Milatoviću i ignorisao novinare
Politika 03.04.2023
PODGORICA – Odlazeći predsednik Crne Gore Milo Đukanović priznao je poraz na predsedničkim izborima u drugom krugu i čestitao svom nasledniku, zameniku predsednika PES Jakovu Milatoviću. „Ja sam svakako predsednik do 21. maja, trudiću se da posao… »
"Crna Gora je izabrala, poštujem, i čestitam": Milo Đukanović priznao poraz, ovo je njegova prva reakcija (video)
Blic 03.04.2023
Završeni su izbori, Crna Gora je izabrala, ja taj rezultat poštujem i čestitam Jakovu Milatoviću, rekao je predsednik DPS i do večeras predsednik Crne Gore Milo Đukanović. - Želim mu da bude uspešan predsednik, jer to znači da će i Crna Gora biti uspešna… »
„Prihvatam ovakav sud demokratske javnosti“: Đukanović priznao poraz i čestitao Milatoviću
Danas 02.04.2023
Milo Đukanović je čestitao pobedu Jakovu Milatoviću, pođeleo uspeh, jer „ako bude uspešan predsednik to može značiti i da će CG biti uspešna država“. On je istakao i da su sledeći izbori parlamentarni 11. jula. „Sve što se događa ovih dana pokazuje da… »
Vesti dana »
Moskva zadovoljna nakon Trampove konstatacije da je Ukrajini potreban novi predsednik
Insajder pre 1 satjoš 110 povezanih
RIK: U Srbiji ukupno 6.450.523 birača za parlamentarne izbore 25. oktobra
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 9 povezanih