Povezane vesti
Sergej Milinković Savić najbolji inostrani strelac Lacija u istoriji
Euronews 03.04.2023
Novi najbolji inostrani strelac u istoriji Lacija je od juče Sergej Milinković Savić. Srspki reprezentativac je zatresao mrežu Monce iz slobodnog udaraca što mu je bio 65. pogodak u dresu "bjankoćelesta" i za pogodak je nadmašio Gorana Pandeva… »
Milinković-Savić spomenuo novi ugovor sa Lacijom
Sportske.net 03.04.2023
Lacio je trijumfovao 2:0, a "SMS" je zapečatio meč sjajnim pogotkom. Milinković-Savić je priznao da mu je post bez gola teško padao i da se sučeljavao sa mnogim kritikama. "Konačno sam uspeo da postignem gol i zaista mi je nedostajao taj osećaj. Bilo je… »
"Konačno sam uspeo": Sergej Milinković-Savić o kritikama i negativnim rečima: "Ovaj gol će mi dati veliki podstrek"
Večernje novosti 02.04.2023
SRPSKI reprezentativac, Sergej Milinković-Savić, postigao je fenomenalan pogodak na meču Serije A u kom je njegov Lacio gostovao Monci, a nakon meča podelio je prve utiske. Foto: AP Rimljani su se današnjom pobedom dodatno učvrstili na drugom mestu i… »
Sergej golčinom ispisao istoriju Lacija
Danas 02.04.2023
Vezni fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić postao je najbolji inostrani strelac u istoriji kluba iz Rima. Srpski reprezentativac postigao je drugi pogodak u pobedi Lacijala protiv Monce 2:0 u 28. kolu Serije A, a to mu je bio 65. gol u dresu tima iz… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Izrael pogodio nuklearni kompleks u Teheranu, Iran napada tankere u Ormuskom moreuzu i preti: "Zalivom će teći krv osvajača"
Nova pre 24 minutajoš 41 povezana
U Nišu obeležena godišnjica ubistva Zorana Đinđića, opozicija pokreće inicijativu za spomenik
Južne vesti pre 20 minutajoš 61 povezana
Da li Evropa može biti mirna zbog sukoba na Bliskom istoku? Kako rat u Iranu stiže do granica Evrope i šta kaže NATO?
Euronews pre 1 satjoš 50 povezanih