Повезане вести
Сергеј Милинковић Савић најбољи инострани стрелац Лација у историји
Еуроневс 03.04.2023
Нови најбољи инострани стрелац у историји Лација је од јуче Сергеј Милинковић Савић. Срспки репрезентативац је затресао мрежу Монце из слободног удараца што му је био 65. погодак у дресу "бјанкоћелеста" и за погодак је надмашио… »
Милинковић-Савић споменуо нови уговор са Лацијом
Спортске.нет 03.04.2023
Лацио је тријумфовао 2:0, а "СМС" је запечатио меч сјајним поготком. Милинковић-Савић је признао да му је пост без гола тешко падао и да се сучељавао са многим критикама. "Коначно сам успео да постигнем гол и заиста ми је… »
"Коначно сам успео": Сергеј Милинковић-Савић о критикама и негативним речима: "Овај гол ће ми дати велики подстрек"
Вечерње новости 02.04.2023
СРПСКИ репрезентативац, Сергеј Милинковић-Савић, постигао је феноменалан погодак на мечу Серије А у ком је његов Лацио гостовао Монци, а након меча поделио је прве утиске. Фото: АП Римљани су се данашњом победом додатно… »
Сергеј голчином исписао историју Лација
Данас 02.04.2023
Везни фудбалер Лација Сергеј Милинковић-Савић постао је најбољи инострани стрелац у историји клуба из Рима. Српски репрезентативац постигао је други погодак у победи Лацијала против Монце 2:0 у 28. колу Серије А, а то му је био… »
Вести дана »

Пуцњава у Београду: Ухапшен мушкарац са две пушке - прве слике и снимак
Курир пре 31 минутајош 9 повезаних

Оптужен Трампов бивши саветник: Џон Болтон се терети за пренос тајних података: Објавио књигу о раду у Белој кући
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане