Povezane vesti
Poljska predala Ukrajini prve lovce MiG-29
Politika 03.04.2023
KIJEV – Poljska je predala Ukrajini prvu seriju obećanih lovaca MiG-29, ali za sada nije poznato koliko je aviona poslala Varšava. Informaciju o isporuci aviona objavio je šef Kancelarije za međunarodnu politiku predsednika Poljske Marčin Pšidač… »
Hoće li par migova promeniti tok rata
Politika 03.04.2023
Poljska je predala Ukrajini nekoliko lovaca MiG-29, rekao je šef Biroa za međunarodnu politiku administracije predsednika Poljske Marčin Pšidač radiju RMF FM. „Već je poslato nekoliko MiG-ova, koliko ja znam”, rekao je Pšidač na pitanje da li… »
Hoće li par migova promeniti tok rata
Vesti online 03.04.2023
Poljska je predala Ukrajini nekoliko lovaca MiG-29, rekao je šef Biroa za međunarodnu politiku administracije predsednika Poljske Marčin Pšidač radiju RMF FM. – Već je poslato nekoliko MiG-ova, koliko ja znam – rekao je Pšidač na pitanje da li… »
Poljska prve lovce MIG-29 predala Ukrajini: Vest objavljena na dan posete Zelenskog
Kurir 03.04.2023
Uoči posete ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog Varšavi, ta zemlja saopštila je da je predala ukrajinskom RV nekoliko lovaca MiG-29. Ovo je u ponedeljak saopštio predstavnik poljskog predsednika, zadužen za međunarodna pitanja, Marčin… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Blokade fakulteta i Rektorata 24 sata dnevno: Studenti podeljeni u dve smene, ne odustaju od svojih zahteva
Nova pre 7 minutajoš 40 povezanih
Javni čas "za odbranu dostojanstva Jovine gimnazije u Novom Sadu": "Izvinjenje uputiti na pravu adresu" (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 26 povezanih
Zbog izmena Krivičnog zakonika u štrajku advokati iz Beograda, Niša, Kragujevca i Šapca
Vreme pre 2 satajoš 21 povezana
Vučić na Poslovnom forumu: Želimo još veću ekonomsku saradnju sa Italijom
RTS pre 5 satijoš 20 povezanih