Povezane vesti
„Drugarica me odvela na prevaru“: Svetlana Bojković se pokajala zbog estetskog zahvata
Nova 03.04.2023
Svetlana Ceca Bojković u osmoj deceniji svakodnevno uživa brojne komplimente na račun svoje lepote i harizme. Ceca je u više navrata isticala da voli svoje godine i bore na licu, jer oslikavaju njen život. Međutim, iako je pristalica prirodne lepote… »
"Drugarica me je na prevaru odvela na botoks": Ceca Bojković se gorko pokajala zbog estetskog zahvata: "Presekla sam se, lice…
Blic 03.04.2023
Svetlana Ceca Bojković u decembru je proslavila 75. rođendan. Glumica svakodnevno uživa brojne komplimente na račun svoje lepote i harizme, a svojevremeno je otkrila da se, iako je pristalica prirodnog izgleda, podvrgla estetskom zahvatu. Ceca je više… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 3 satajoš 4 povezane