Povezane vesti
„Drugarica me odvela na prevaru“: Svetlana Bojković se pokajala zbog estetskog zahvata
Nova 03.04.2023
Svetlana Ceca Bojković u osmoj deceniji svakodnevno uživa brojne komplimente na račun svoje lepote i harizme. Ceca je u više navrata isticala da voli svoje godine i bore na licu, jer oslikavaju njen život. Međutim, iako je pristalica prirodne lepote… »
"Drugarica me je na prevaru odvela na botoks": Ceca Bojković se gorko pokajala zbog estetskog zahvata: "Presekla sam se, lice…
Blic 03.04.2023
Svetlana Ceca Bojković u decembru je proslavila 75. rođendan. Glumica svakodnevno uživa brojne komplimente na račun svoje lepote i harizme, a svojevremeno je otkrila da se, iako je pristalica prirodnog izgleda, podvrgla estetskom zahvatu. Ceca je više… »
Vesti dana »
Kandidatkinja sa liste Glas mladih opštine Kula: Branili smo svaki glas bez nasilja, kako smo se mi organizovali, tako treba svi
N1 Info pre 29 minutajoš 31 povezana
Izbori u Boru: SNS 19 mandata, „Bor, naša odgovornost“ 15, VNS jedan mandat
Ist media pre 1 satjoš 71 povezana
Oglasio se Odsek za medijske studije Filozofskog u Novom Sadu zbog napada na Lazara Dinića: Ima teške povrede glave, proganjan je, fizički i psihički zlostavljan
Nova pre 1 satjoš 7 povezanih
Ministarstvo zdravlja nije prihvatilo nijedan predlog za poboljšanje Zakona o presađivanju organa
Radio 021 pre 3 satajoš 5 povezanih
Poverenik za ravnopravnost o lokalnim izborima, pritiscima i podelama
Bujanovačke pre 24 minutajoš 42 povezane