Povezane vesti
Maja Mandžuka prvi put o prijinom filipu! Otkrila kako je uživala u ljubavi sa Živojinovićem: Bila sam srećna i ispunjena!
Kurir 03.04.2023
Glumica Maja Mandžuka govorila je o filmu ''Munje, opet'', životu u Americi, ali i ljubavi sa Filipom Živojinovićem i susretu sa legendarnim Ronaldom. - Meni kao da je bilo pre 23 meseca, a ne pre 23 godine. Neke ljude zaista nisam videla 23 godine… »
Maja Mandžuka odbila Ronalda: Srpska glumica o životu u Americi i slavnom fudbaleru - "Tražio je moj broj"
Mondo 03.04.2023
Glumica Maja Mandžuka, koju nakon 23 godine ponovo gledamo u ulozi Kate u filmu "Munje opet", otkrila detalje susreta sa Ronaldom. Glumica Maja Mandžuka, koju nakon 23 godine ponovo gledamo u ulozi Kate u filmu "Munje opet", otkrila detalje susreta sa… »
Vesti dana »

Prvo oglašavanje NIS-a o sankcijama: "Prilagodićemo se, obezbedili smo dovoljne zalihe nafte kao i derivata"
Blic pre 3 minutajoš 20 povezanih

Marković: Prvih meseci neće biti nestašica goriva, ali dugoročno slede veliki problemi za NIS
N1 Info pre 23 minutajoš 20 povezanih

Opasno vreme u ovim delovima Srbije Olujna košava samo šiba, udari vetra i preko 100 na sat!
Alo pre 53 minutajoš 20 povezanih

Macut: Svi državni fakulteti i škole rade, osim Univerziteta u Novom Sadu i Vazduhoplovne akademije
Beta pre 8 minutajoš 14 povezanih

Oštar obračun Trampove administracije sa bivšim direktorom FBI-ja
BBC News pre 53 minutajoš 17 povezanih