Povezane vesti
Maja Mandžuka prvi put o prijinom filipu! Otkrila kako je uživala u ljubavi sa Živojinovićem: Bila sam srećna i ispunjena!
Kurir 03.04.2023
Glumica Maja Mandžuka govorila je o filmu ''Munje, opet'', životu u Americi, ali i ljubavi sa Filipom Živojinovićem i susretu sa legendarnim Ronaldom. - Meni kao da je bilo pre 23 meseca, a ne pre 23 godine. Neke ljude zaista nisam videla 23 godine… »
Maja Mandžuka odbila Ronalda: Srpska glumica o životu u Americi i slavnom fudbaleru - "Tražio je moj broj"
Mondo 03.04.2023
Glumica Maja Mandžuka, koju nakon 23 godine ponovo gledamo u ulozi Kate u filmu "Munje opet", otkrila detalje susreta sa Ronaldom. Glumica Maja Mandžuka, koju nakon 23 godine ponovo gledamo u ulozi Kate u filmu "Munje opet", otkrila detalje susreta sa… »
Vesti dana »

Šetnje, tišina i bele ruže: U Srbiji obeleženo deset meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu
BBC News pre 15 minutajoš 47 povezanih

Pešić: „Gde mi smemo da menjamo ambicije, bili bi ‘streljani’ – znamo odakle dolazimo“
Nova pre 25 minutajoš 57 povezanih

Đaci prvaci u Nišu dočekali 1. septembar – radost, trema i podrška grada
Glas juga pre 4 satijoš 35 povezanih

Razbijanje DžIHADISTA u Hami: Evo kako haubice SAA rasturaju rovove i bunkere Al Kaide! (video)
Pravda pre 1 satjoš 58 povezanih

"Pumpaj" odzvanjalo na Evrobasketu: Navijači iz Rige poslali podršku protestima u Srbiji (VIDEO)
N1 Info pre 49 minutajoš 120 povezanih