Повезане вести

„Очајна сам, почињем да лудим“: Мајка Ненада који је пронађен мртав са трудном женом открила нове детаље случаја који је…

„Очајна сам, почињем да лудим“: Мајка Ненада који је пронађен мртав са трудном женом открила нове детаље случаја који је…

Нова 03.04.2023
Ксенија Билић, неутешна мајка недавно настрадалог Ненада Билића (25) из Зрењанина који је трагично преминуо са својом трудном супругом Катарином Јовановић (23) из Руског села каже да се агонија њене породице и пријатеља и… »
И даље нема потврде о идентитету! Агонија у Зрењанину се наставља, мајка очајна: "Узели ми брис јер су тела…

И даље нема потврде о идентитету! Агонија у Зрењанину се наставља, мајка очајна: "Узели ми брис јер су тела…

Курир 03.04.2023
ЗРЕЊАНИН - Када ће на вечни починак испратити Ненада Билића (25) из Зрењанина и његову супругу Катарину Јовановић (23) још није познато унесрећеној мајци Ксенији која је остала без сина и трудне снајке. Како каже за Курир, још… »
Катарину и Ненада не могу да сахране док не докажу да су то они! Ужасни случај из Зрењанина постао још ужаснији: Тела…

Катарину и Ненада не могу да сахране док не докажу да су то они! Ужасни случај из Зрењанина постао још ужаснији: Тела…

Блиц 03.04.2023
Ксенија Билић, неутешна мајка недавно настрадалог Ненада Билића (25) из Зрењанина који је трагично преминуо са својом трудном супругом Катарином Јовановић (23) из Руског села каже за "Блиц" да се агонија њене породице и… »

Вести дана »