Povezane vesti
"Gola si me zvala na video poziv" - Brutalna svađa u Zadruzi, Car izneo šok detalje o Žani: "Plastični pekinezeru" video
Mondo 03.04.2023
Filip Car i Žana Đorđević žestoko su se posvađali za crnim stolom, a tom prilikom pljuštale su stravične uvrede i optužbe. Filip Car i Žana Đorđević žestoko su se posvađali za crnim stolom, a tom prilikom pljuštale su stravične uvrede i optužbe. Učesnik… »
"Zvala si me gola na video poziv!" Car raskrinkao Žanu! Neviđeni karambol u Zadruzi, pljuštale stravične uvrede i optužbe
Kurir 03.04.2023
Još jedan haos dogodio se u Beloj kući, kada su se sukobili Žana Đorđević i Filip Car. Tom prilikom su pljuštale stravične uvrede i optužbe. - Ja se ovde ne dokazujem da li sam ili nisam prijatelj. Ovo što malo pre - počeo je Car. - Kad se već koristi… »
Vesti dana »
Sparsi preko Lejkersa do polufinala NBA kupa, Oklahoma ubedljiva protiv Sansa
RTV pre 1 satjoš 24 povezane
Nesreća kod Franjevačkog samostana: Migranti u čamcu prelazili Savu i prevrnuli se, ima mrtvih
Mondo pre 25 minutajoš 17 povezanih
(Video) Opsadno stanje u Moskvi, sve se trese od eksplozija! Najveći napad na Rusiju od početka rata: Aerodromi blokirani, vazdušni prostor zatvoren, objavljeni apokaliptični snimci
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih
Oprez! Veoma opasna pojava i ovog jutra nad ovim delovima Srbije: evo gde je najkritičnije
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih
Vučić u Briselu, pred kamerama, otkrio da je dobio poruku iz Moskve, Fon der Lajen ga prekinula
Nova pre 10 minutajoš 15 povezanih