Povezane vesti
"Gola si me zvala na video poziv" - Brutalna svađa u Zadruzi, Car izneo šok detalje o Žani: "Plastični pekinezeru" video
Mondo 03.04.2023
Filip Car i Žana Đorđević žestoko su se posvađali za crnim stolom, a tom prilikom pljuštale su stravične uvrede i optužbe. Filip Car i Žana Đorđević žestoko su se posvađali za crnim stolom, a tom prilikom pljuštale su stravične uvrede i optužbe. Učesnik… »
"Zvala si me gola na video poziv!" Car raskrinkao Žanu! Neviđeni karambol u Zadruzi, pljuštale stravične uvrede i optužbe
Kurir 03.04.2023
Još jedan haos dogodio se u Beloj kući, kada su se sukobili Žana Đorđević i Filip Car. Tom prilikom su pljuštale stravične uvrede i optužbe. - Ja se ovde ne dokazujem da li sam ili nisam prijatelj. Ovo što malo pre - počeo je Car. - Kad se već koristi… »
Vesti dana »

Uhapšen bivši ministar Tomislav Momirović, izdat nalog za hapšenje Gorana Vesića u slučaju pada nadstrešnice
Insajder pre 13 minutajoš 52 povezane

Trampove carine: Kanada na dodatnom udaru, Kini još dve nedelje za postizanje dogovora
BBC News pre 1 satjoš 52 povezane

Ukrajinske vlasti: Broj poginulih u ruskom napadu na Kijev porastao na 26, novi udari noćas
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih