Povezane vesti
"Gola si me zvala na video poziv" - Brutalna svađa u Zadruzi, Car izneo šok detalje o Žani: "Plastični pekinezeru" video
Mondo 03.04.2023
Filip Car i Žana Đorđević žestoko su se posvađali za crnim stolom, a tom prilikom pljuštale su stravične uvrede i optužbe. Filip Car i Žana Đorđević žestoko su se posvađali za crnim stolom, a tom prilikom pljuštale su stravične uvrede i… »
"Gola si me zvala na video pozive": Car izneo teške optužbe na račun zadrugarke, pa zaratio sa Markovićem, obezbeđenje…
Blic 03.04.2023
Bojan Simić delio je budžete zadrugarima, a tkom izlaganja Ivana Marinkovića o prijateljstvu Bojana sa Filipom Carem i Zolom, nastao je haos u Beloj kući između Žane i Filipa. - Ja se ovde ne dokazujem da li sam ili nisam prijatelj. Ovo što malo… »
"Zvala si me gola na video poziv!" Car raskrinkao Žanu! Neviđeni karambol u Zadruzi, pljuštale stravične uvrede i optužbe
Kurir 03.04.2023
Još jedan haos dogodio se u Beloj kući, kada su se sukobili Žana Đorđević i Filip Car. Tom prilikom su pljuštale stravične uvrede i optužbe. - Ja se ovde ne dokazujem da li sam ili nisam prijatelj. Ovo što malo pre - počeo je Car. - Kad se već… »
Umalo tuča marka Markovića i Filipa Žana skočila u odbranu dečka, Car je raskrinkao i otkrio da ga je zvala gola na video…
Alo 03.04.2023
Sukob Cara i Markovića zatresao Belu kuću, Žana skočila u Markovu odbranu. Bojan Simić delio je budžete zadrugarima. Tokom izlaganja Ivana Marinkovića o prijateljstvu Bojana sa Filipom Carem i Zolom, nastao je haos u Beloj kući između Žane i… »
Vesti dana »
"Telom je zaštitila: Dete..." Oglasio se otac Marije koja je ranjena u masakru na Cetinju: Otkrio i u kakvom je stanju
Blic pre 3 satajoš 33 povezane
Prosvetari odgovaraju Vučeviću: Da li hoćete da se naljutimo i da polugodište ne počne na vreme?
Radio 021 pre 33 minutajoš 28 povezanih
Koji su zakoni i propisi prekršeni objavljivanjem pasoša mladića u medijima
Vreme pre 1 satjoš 18 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 4 satijoš 4 povezane