Povezane vesti
Bivša čuvarka plaže "uskače" u treću sezonu Južnog vetra?
Dnevnik 03.04.2023
BEOGRAD: Nekadašnja holivudska zvezda, Pamela Anderson, mogla bi da zaigra u trećam nastavku filma "Južni vetar", objavio je Kurir. Vest još uvek nije potvrđena, a bivša čuvarka plaže pojačala bi glumačku ekipu filma čije snimanje kreće na leto i donosi… »
Pamela Anderson glumiće sa Milošem Bikovićem: Evo koliko para je dobila za nastavak "Južnog vetra": Otkriveni detalji
Blic 02.04.2023
Holivudska zvezda Pamela Anderson, kako tvrde domaći mediji, glumiće u nastavku hit filma sa Milošem Bikovićem, "Južni vetar 3". Naime, publika trenutno uživa uz seriju "Južni vetar: Na granici", a na leto već kreće snimanje nastavka filma. Treći deo… »
Vesti dana »
Apokaliptične scene poplava u Nepalu: Voda nosi sela, zgrade i kuće, dramatičan skok mrtvih (video)
Mondo pre 2 satajoš 46 povezanih
Fudbaler Zvezde citirao Kobija Brajanta pred meč sa Viktorijom
Telegraf pre 19 minutajoš 51 povezana
Oglasio se Tramp o iznenadnoj poseti direktora CIA Moskvi: "Nešto bi moglo da proizađe iz ovoga"
Telegraf pre 3 satajoš 58 povezanih
"Sve što boli moju sestru boli i mene" Novo oglašavanje Indi Aradinović u jeku drame sa Editom: "Đavo me je pobedio"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Kartice sve više zamenjuju gotovinu: U Srbiji za pet godina dvostruko više kupovina
Dnevnik pre 8 satijoš 45 povezanih