Povezane vesti
Lice kao mumija, na prevaru me je odvela na botoks! Ceca Bojković se pokajala zbog estetske korekcije - Presekla sam se!
Mondo 03.04.2023
Proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković ispričala je kako ju je drugarica jednom prilikom na prevaru odvela na botoks, zbog čega nije bila najsrećnija. Proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković ispričala je kako ju je drugarica jednom prilikom… »
"Na prevaru me je odvela na botoks, lice kao mumija" Ceca Bojković išla na estetski zahvat, pa se pokajala: Presekla sam se
Kurir 03.04.2023
Svetlana Ceca Bojković je u decembru proslavila 75. rođendan. Glumica svakodnevno uživa brojne komplimente na račun svoje lepote i harizme, a svojevremeno je otkrila da se, iako je pristalica prirodnog izgleda, podvrgla estetskom zahvatu. Ceca je… »
Vesti dana »
Stepanović: Dan posle će morati da dođe, Vučić ne razume da to što radi više ne prolazi
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih
Novi Sad: Maskirani huligani bejzbol palicama pretukli mlade fudbalere u centru grada
Beta pre 57 minutajoš 29 povezanih
Vesiću ukinut pritvor, Apelacioni sud vratio predmet na ponovno odlučivanje
Glas Amerike pre 1 satjoš 21 povezana
Pokret za preokret osudio smenu direktora Vazduhoplovne akademije Gorana Cvijovića i podržao protest
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih