Povezane vesti
Ružić: Slučaj osmogodišnje devojčice alarm za sve nadležne u Srbiji
Politika 04.04.2023
Ministar prosvete Branko Ružić ocenio je danas da je slučaj osmogodišnje devojčice iz Beograda koju je otac držao zatvorenu u stanu i koja nije upisana u školu alarm koji zahteva još veće zajedničko delovanje svih nadležnih institucija u… »
Ružić: Slučaj devojčice iz Mirijeva alarm za sve nadležne institucije u Srbiji
N1 Info 04.04.2023
Ministar prosvete Branko Ružić ocenio je da je slučaj osmogodišnje devojčice iz Beograda, koju je otac držao zatvorenu u stanu i koja nije upisana u školu, alarm koji zahteva još veće zajedničko delovanje svih nadležnih institucija u državi… »
Ružić: Slučaj osmogodišnje devojčice alarm za sve nadležne institucije u Srbiji
Insajder 04.04.2023
Ministar prosvete Branko Ružić ocenio je danas da je slučaj osmogodišnje devojčice iz Beograda koju je otac držao zatvorenu u stanu i koja nije upisana u školu alarm koji zahteva još veće zajedničko delovanje svih nadležnih institucija u… »
Ružić: Slučaj osmogodišnje devojčice alarm za sve nadležne institucije u Srbiji
Radio sto plus 04.04.2023
“Ja sam frapiran tim slučajem kao i svi građani ove zemlje i mislim da je to praktično odgovornost svih nas. Ako gledamo kako to zakon definiše, može da se kaže da je lokalna samouprava bila u obavezi da informiše i predškolsku ustanovu, zbog… »
Vesti dana »

Napadnut profesor muzičke škole Isidor Bajić, uhapšen napadač
Novi magazin pre 36 minutajoš 17 povezanih

NVO: Srbija dobila rok od Suda u Strazburu da se izjasni o upotrebi soničnog oružja
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 17 povezanih

Pet najvećih sindikata u Srbiji podržalo studente, formiraju radnu grupu za usaglašavanje zahteva
Glas Zaječara pre 14 satijoš 11 povezanih

Dragan Šutanovac novi ambasador Srbije u Americi, Jelena Milić opozvana iz Hrvatske
BBC News pre 9 satijoš 29 povezanih

Francusko predsedništvo: Najavljeni dogovori o Ukrajini idu u pravom smeru ali nedovoljni
Novi magazin pre 1 satjoš 54 povezane