Povezane vesti
"Nemam ništa protiv Srba, ali..." Legendarni Holanđanin ne može da smisli Tadića
Večernje novosti 04.04.2023
KADA ne ide Ajaksu, uvek se javi Vesli Snajder i krenu žestoke kritike na račun Dušana Tadića. FOTO: EPA - Izbacio bih Tadića iz tima vrlo brzo! Jako mi se sviđa Hajtinga, ali njegove izmene... Kao da ponovo vidim Alfreda Šredera u timu. Opet… »
Snajder: "Imam dosta prijatelja iz Srbije, ali dosta mi je Tadića!"
Sportske.net 04.04.2023
Fudbaleri Ajaksa prepuštaju titulu najvećem rivalu Fejnordu, a to se nimalo ne sviđa legendi kluba Vesliju Snajderu. On je po ko zna koji put proteklih nedelja žestoko kritikovao Tadića, uz napomenu da nema ništa protiv srpskih igrača. "Izbacio bih… »
"Nemam ništa protiv Srba, ali dosta je bilo!" Legendarni Holanđanin ponovo napao kapitena "orlova": Izbacite ga iz tima!
Mondo 04.04.2023
Vesli Snajder je ljut i besan zbog Dušana Tadića! Vesli Snajder je ljut i besan zbog Dušana Tadića! Šta god uradi Ajaks, šta god urade ostali na terenu, Vesliju Snajderu je kriv Dušan Tadić! U krizi su "kopljanici" i tu nema spora, na korak su od… »
Vesti dana »
Netanjahu se oglasio prvi put nakon razgovora s Trampom, evo što kaže o planu za Gazu
Danas pre 52 minutajoš 35 povezanih
Univerzitet u Beogradu formirao dve ekspertske grupe za procenu ispunjenosti zahteva studenata
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih
VIDEO Jokić je obesmislio američku ligu: U NBA ne veruju da gledaju jedinog ikad koji ovo može
Nova pre 4 satijoš 24 povezane
Tužilaštvo podnelo optužni predlog protiv tri osobe zbog incidenta ispred FDU: Terete se za nasilničko ponašanje
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih
Mali: Vlada donela rešenje - za visoko obrazovanje dodatnih 12 milijardi dinara
RTS pre 3 satajoš 13 povezanih