Повезане вести

Хју Џекмен у агонији, објавио потресну вест: "Боље да чујете од мене, урадили су ми две биопсије"

Хју Џекмен у агонији, објавио потресну вест: "Боље да чујете од мене, урадили су ми две биопсије"

Мондо 04.04.2023
Глумац Хју Џекмен поново пролази кроз агонију, на друштвеним мрежама објавио да му се рак можда вратио... Глумац Хју Џекмен поново пролази кроз агонију, на друштвеним мрежама објавио да му се рак можда вратио... Холивудски… »
Хју Џекмен је шест пута лечио рак, а доктори сада поново сумњају на ову болест

Хју Џекмен је шест пута лечио рак, а доктори сада поново сумњају на ову болест

Нова 04.04.2023
Славни глумац открио је да поново ради анализе за рак коже, након што је недавно био код доктора. Хју Џекмен је на друштвеним мрежама проговорио о свом здравственом стању. „Хеј, људи. Хтео сам да ово чујете од мене. Управо сам… »
Хтео сам да ово чујете од мене: Хју Џекман се јавио с фластером на лицу и саопштио забрињавајуће вести о свом здрављу…

Хтео сам да ово чујете од мене: Хју Џекман се јавио с фластером на лицу и саопштио забрињавајуће вести о свом здрављу…

Курир 04.04.2023
Холивудски глумац Хју Џекман подвргнут је двема биопсијама након што је његов лекар приметио промене на његовој кожи које би могле да буду знак карцинома базалне ламине, који је иначе најчешћи облик карцинома коже… »

Вести дана »