Povezane vesti
„Nikad se u životu nisam tako preznojio“: Aca Sofronijević doživeo ogromnu neprijatnost na aerodromu u Dubaiju
Nova 04.04.2023
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh doživeo na aerodromu u Dubaiju. Aleksandar Sofronijević je zaboravio pasoš u avionu kada je sleteo u Ujedinjene Arapske Emirate, a to je shvatio tek nakon pola sata nakon sletanja. „Ja sam uspeo da… »
Doživeo šok na aerodromu u Dubaiju! Aca Sofronijević sve ispričao - Preznojio sam se, odmah sam pozvao obezbeđenje!
Mondo 04.04.2023
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh je doživeo na aerodromu u Dubaiju. Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh je doživeo na aerodromu u Dubaiju. Aleksandar Sofronijević našao se u žiži interesovanja kada je potvrdio da… »
Vesti dana »
Aktivno 20 požara na otvorenom, Deliblatskoj peščari preti jak vetar; timovi iz EU ostaju raspoređeni u Srbiji
RTS pre 48 minutajoš 75 povezanih
Uhapšene dve osobe kod kojih je pronađeno 11,4 litra tečnosti koja se koristi za proizvodnju tzv. droge za silovanje
N1 Info pre 22 minutajoš 23 povezane
Oglasio se Rijera dan nakon debakla! Objavom o porazu Crvene zvezde zapalio društvene mreže!
Kurir pre 48 minutajoš 38 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: I dizel i benzin skuplji za po jedan dinar
Naslovi.ai pre 1 satjoš 37 povezanih
BLOG UŽIVO Poslanici Skupštine Srbije raspravljaju o amandmanima na izmene i dopune Zakona o sprečavanju korupcije
Insajder pre 23 minutajoš 23 povezane