Povezane vesti
„Nikad se u životu nisam tako preznojio“: Aca Sofronijević doživeo ogromnu neprijatnost na aerodromu u Dubaiju
Nova 04.04.2023
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh doživeo na aerodromu u Dubaiju. Aleksandar Sofronijević je zaboravio pasoš u avionu kada je sleteo u Ujedinjene Arapske Emirate, a to je shvatio tek nakon pola sata nakon sletanja. „Ja sam uspeo da… »
Doživeo šok na aerodromu u Dubaiju! Aca Sofronijević sve ispričao - Preznojio sam se, odmah sam pozvao obezbeđenje!
Mondo 04.04.2023
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh je doživeo na aerodromu u Dubaiju. Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh je doživeo na aerodromu u Dubaiju. Aleksandar Sofronijević našao se u žiži interesovanja kada je potvrdio da… »
Vesti dana »

Koliki popust na struju vas čeka? Posebna grupa građana imaće umanjenje, ali pod jednim uslovom
Kurir pre 12 minutajoš 53 povezane

NBS naložila povoljnije uslove kreditiranja za građane sa primanjima do 100.000 din.
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih

U izraelskom napadu u Gazi ubijeno četvoro novinara, šef IDF-a: Sudbina sporazuma u rukama Netanjahua
NIN pre 7 minutajoš 22 povezane

Šok pred Evrobasket, Srbija i dalje prvi favorit za zlato, šanse ove reprezentacije su odjednom skočile visoko
Telegraf pre 2 minutajoš 29 povezanih

Objavljeni najnoviji podaci o broju rođenih i umrlih i brojevi su tužni
Telegraf pre 10 minutajoš 19 povezanih