Povezane vesti
„Nikad se u životu nisam tako preznojio“: Aca Sofronijević doživeo ogromnu neprijatnost na aerodromu u Dubaiju
Nova 04.04.2023
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh doživeo na aerodromu u Dubaiju. Aleksandar Sofronijević je zaboravio pasoš u avionu kada je sleteo u Ujedinjene Arapske Emirate, a to je shvatio tek nakon pola sata nakon sletanja. „Ja sam… »
"Nikad se u životu nisam tako preznojio": Aca Sofronijević doživeo šok na aerodromu u Dubaiju: "Odmah sam zvao…
Blic 04.04.2023
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh je doživeo na aerodromu u Dubaiju, zaboravio je pasoš u avionu kada je sleteo u Ujedinjene Arapske Emirate, a to je shvatio tek nakon pola sata. - Ja sam uspeo da zaboravim pasoš u avionu, na… »
Doživeo šok na aerodromu u Dubaiju! Aca Sofronijević sve ispričao - Preznojio sam se, odmah sam pozvao obezbeđenje!
Mondo 04.04.2023
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh je doživeo na aerodromu u Dubaiju. Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh je doživeo na aerodromu u Dubaiju. Aleksandar Sofronijević našao se u žiži interesovanja kada je… »
Vesti dana »
Novih 15 minuta tišine širom Srbije zbog tragedije u Novom Sadu
BBC News pre 34 minutajoš 95 povezanih
Stiže i do 30 centimetara snega! Ovi delovi Srbije će biti zavejani, evo kakvo nas vreme očekuje za vikend
Mondo pre 39 minutajoš 23 povezane