Povezane vesti
„Nikad se u životu nisam tako preznojio“: Aca Sofronijević doživeo ogromnu neprijatnost na aerodromu u Dubaiju
Nova 04.04.2023
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh doživeo na aerodromu u Dubaiju. Aleksandar Sofronijević je zaboravio pasoš u avionu kada je sleteo u Ujedinjene Arapske Emirate, a to je shvatio tek nakon pola sata nakon sletanja. „Ja sam uspeo da… »
Doživeo šok na aerodromu u Dubaiju! Aca Sofronijević sve ispričao - Preznojio sam se, odmah sam pozvao obezbeđenje!
Mondo 04.04.2023
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh je doživeo na aerodromu u Dubaiju. Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh je doživeo na aerodromu u Dubaiju. Aleksandar Sofronijević našao se u žiži interesovanja kada je potvrdio da… »
Vesti dana »
Stravični snimci brutalnog napada na Izrael! Iran objavio mapu sa metama! Šestoro mrtvih u padu helikoptera u Kataru, američki centar u plamenu! (foto/video)
Kurir pre 6 minutajoš 47 povezanih
Na Mladence, posebno na stolu treba da se nađe ova hrana da biste imali zdravlja: A evo da li praznična trpeza mora da bude posna
Kurir pre 26 minutajoš 19 povezanih
Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili Dalas, Bogdan Bogdanović nije ulazio u igru
Politika pre 56 minutajoš 22 povezane
U Sloveniji danas redovni parlamentarni izbori za 10. saziv Državnog zbora
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih