Povezane vesti
„Nikad se u životu nisam tako preznojio“: Aca Sofronijević doživeo ogromnu neprijatnost na aerodromu u Dubaiju
Nova 04.04.2023
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh doživeo na aerodromu u Dubaiju. Aleksandar Sofronijević je zaboravio pasoš u avionu kada je sleteo u Ujedinjene Arapske Emirate, a to je shvatio tek nakon pola sata nakon sletanja. „Ja sam… »
Doživeo šok na aerodromu u Dubaiju! Aca Sofronijević sve ispričao - Preznojio sam se, odmah sam pozvao obezbeđenje!
Mondo 04.04.2023
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh je doživeo na aerodromu u Dubaiju. Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh je doživeo na aerodromu u Dubaiju. Aleksandar Sofronijević našao se u žiži interesovanja kada je… »
Vesti dana »
Grupe studenata iz Niša i Beograda idu ka Kragujevcu: Javni čas ispred Ministarstva prosvete, glumci u šetnji gradom (foto)
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
BLOG Studenti iz Beograda i Niša na putu ka Kragujevcu, pozorišni umetnici, građani i studenti stigli do Ministarstva za rad, uzvikivali „Svi na ulice“
N1 Info pre 28 minutajoš 32 povezane
Otkriveno stanje dece povređene u toaletu škole u Kraljevu: Učenik aktivirao biber sprej: Ovo je ukupan broj pregledanih đaka
Blic pre 53 minutajoš 30 povezanih
Talac ubijen 7. oktobra, Hamas odneo njegovo telo u Gazu; Guteres pozvao na prekid neprijateljstava
RTS pre 1 satjoš 41 povezana
Tramp bi mogao da izgubi obraz pred Putinom: Može li predsednik SAD da održi obećanje da će okončati rat u Ukrajini?
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih