Povezane vesti

Milatović: Dokle god je cilj EU, treba uporedo raditi i na regionalnoj saradnji

Milatović: Dokle god je cilj EU, treba uporedo raditi i na regionalnoj saradnji

RTV 04.04.2023
PODGORICA - Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović rekao je danas, odgovarajući na pitanje da li će ta zemlja razmatrati odluku da se priključi Otvorenom Balkanu, da je to nešto čime treba da se pozabavi naredna vlada koja će, kaže… »
Milatović: Siguran sam da neću razočarati građane, prvo ću posetiti Brisel

Milatović: Siguran sam da neću razočarati građane, prvo ću posetiti Brisel

RTS 04.04.2023
Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović, u ekskluzivnom intervjuu za Tanjug, kaže da je svestan odgovornosti i da je siguran da neće razočarati građane. Ističe i da će prva destinacija koju će posetiti nakon što stupi na dužnost biti… »
Milatović: Ima li šta normalnije nego da zemlje Zapadnog Balkana imaju najbolje moguće odnose?

Milatović: Ima li šta normalnije nego da zemlje Zapadnog Balkana imaju najbolje moguće odnose?

Euronews 04.04.2023
Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović rekao je, odgovarajući na pitanje da li će ta zemlja razmatrati odluku da se priključi Otvorenom Balkanu, da je to nešto čime treba da se pozabavi naredna vlada koja će, kaže, biti rezultat novog… »
Milatović: Siguran sam da neću razočarati građane

Milatović: Siguran sam da neću razočarati građane

Telegraf 04.04.2023
Novi predsednik Crne Gore Jakov Milatović kaže da je svestan odgovornosti i da je siguran da neće razočarati građane. Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović, koji je u nedelju ubedljivo porazio Mila Đukanovića na predsedničkim… »

Vesti dana »