Povezane vesti
Osniva političku stranku i izlazi na izbore: Todorić optužuje premijera za zaveru u slučaju Agrokor i najavljuje ulazak u…
Kurir 04.04.2023
Osnivač i bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić izjavio je danas da se "slučaj Agrokor" dogodio zbog plana i zavere grupe okupljene oko premijera Andreja Plenkovića i najavio osnivanje političke stranke. On je na konferenciji za novinare u Zagrebu… »
Ivica Todorić ulazi u politiku, tvrdi da će za mesec dana promeniti Hrvatsku
Politika 04.04.2023
Donedavno jedan od najimućnijih ljudi u ovom delu Evrope Ivica Todorić je najavio da će se politički aktivirati u Hrvatskoj. Ovo je danas najavio na konferenciji za novinare, a na kojoj je jedno od pitanja bilo da li se priprema za političku… »
Nekad najbogatiji hrvat optužuje i premijera plenkovića: Ivica Todorić - Monstruozno su mi oteli "Agrokor", biću premijer
Večernje novosti 04.04.2023
- PRE šest godina započelo je neprijateljsko preuzimanje moje imovine u Hrvatskoj. Foto: Tanjug Grupa Borg i Andrej Plenković napravili su plan i krenuli sa zaverom. Sa jedne strane su rekli da sam kriminalac, a sa druge da je "Agrokor" u problemima -… »
Ivica Todorić najavio ulazak u politiku osnivanjem stranke i izlaskom na izbore
Euronews 04.04.2023
Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić najavio je danas ulazak u politiku, osnovanje stranke i izlazak na naredne izbore, te ponovo optužio premijera Andreja Plenkovića i grupu Borg za zaveru. “Kada sam se vratio iz Londona, rekao sam da idem u… »
Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić najavio da osniva stranku i učestvuje na izborima
Radio 021 04.04.2023
Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić najavio je danas ulazak u politiku, osnovanje stranke i izlazak na naredne izbore, te ponovo optužio premijera Andreja Plenkovića i grupu Borg za zaveru. "Kada sam se vratio iz Londona, rekao sam da idem u politiku… »
Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić osniva stranku, želi da bude premijer
N1 Info 04.04.2023
Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić najavio je ulazak u politiku, odnosno da će osnovati svoju stranku i učestvovati na narednim izborima u Hrvatskoj. “Kada sam se vratio iz Londona, rekao sam da idem u politiku i to sada isto kažem, osnovaću… »
Vesti dana »
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Primirje između Izraela i Hezbolaha stupilo na snagu, "reke" automobila krenule na jugu Libana
Euronews pre 32 minutajoš 9 povezanih
Rukovodilac JGSP 'Novi Sad' uhapšen kao deo kriminalne grupe, u Skupštini danas dan za glasanje: Počinje "Jutro na Blic", saznajte sve o Božićnom postu
Blic pre 45 minutajoš 7 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Kijev istražuje kvar na granatama za minobacače; Pentagon: 12.000 severnokorejskih vojnika u blizini Ukrajine
RTV pre 1 satjoš 5 povezanih
Vučić na večeri sa predsednikom Ekvatorijalne Gvineje: "Nastavićemo da unapređujemo odnose" (foto)
Blic pre 10 satijoš 1 povezana