Povezane vesti

„Udarili ste na porodicu, braniću se“, oglasio se Marko Janketić nakon napada

„Udarili ste na porodicu, braniću se“, oglasio se Marko Janketić nakon napada

N1 Info 04.04.2023
Glumac Marko Janketić se, nakon pretnji i uvreda koje dobija posle gostovanja u emisiji PopTok na portalu Nova.rs, ponovo oglasio na svom Instagramu. „Nevaspitano je sa nevaspitanim ljudima biti vaspitan. Udarili ste na moju porodicu?! E je**m li vam… »
„Udarili ste na moju porodicu, braniću se“: Oglasio se Marko Janketić nakon četvorodnevne torture koju trpi zbog izjave…

„Udarili ste na moju porodicu, braniću se“: Oglasio se Marko Janketić nakon četvorodnevne torture koju trpi zbog izjave…

Nova 04.04.2023
Glumac Marko Janketić se, nakon pretnji i uvreda koje dobija posle gostovanja u emisiji PopTok na portalu Nova.rs, ponovo oglasio na svom Instagramu. „Nevaspitano je sa nevaspitanim ljudima biti vaspitan. Udarili ste na moju porodicu?! E je*em li vam… »
Marko Janketić odgovorio na pretnje i uvrede: „Udarili ste na moju porodicu?! Braniću se“

Marko Janketić odgovorio na pretnje i uvrede: „Udarili ste na moju porodicu?! Braniću se“

Danas 04.04.2023
Glumac Marko Janketić koji je nakon gostovanja u emisiji Nove S bio izložen baražu uvreda i pretnji zbog izjava o tome da u „ovoj zemlji nikada neće biti bolje“ oglasio se na svom Instagram profilu. „Nevaspitano je sa nevaspitanim ljudima biti… »
Famozno svetislav basara: Sabornost kukavičluka

Famozno svetislav basara: Sabornost kukavičluka

Kurir 04.04.2023
Na neopisivu sreću i ushićenost žutara ovdašnjih, Blica i posestrime joj Nove, u drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori pobedu je odneo Jakov Milatović - sa kojim su se žutare već intimizirale, zovu ga samo „Jakov“ - sada će… »

Vesti dana »