Povezane vesti
Dolazili su kod mene kući! Uroš Ćertić otkrio šta zna o Ani i Zvezdanu, urnisao Anđelu, a za Maju rekao da nije fatalna!
Mondo 04.04.2023
Uroš Ćertić se posle nekoliko meseci osvrnuo na Zadrugu u kojoj je i sam učestvovao, te otkrio šta sve zna i šta misli o učesnicima rijalitija. Uroš Ćertić se posle nekoliko meseci osvrnuo na Zadrugu u kojoj je i sam učestvovao, te otkrio šta… »
"Družili smo se, pravili klopu, bili su normalni" Uroš Ćertić opleo po Zvezdanu i Ani, otkrio njihovu tajnu, ali nije tu…
Kurir 04.04.2023
Kaskader i bivši zadrugar Uroš Ćertić diskvalifikovan je iz "Zadruge 6", posle koje je bio u svojevrsnoj medijskoj ilegali, ali je rekao šta misli o bivšim cimerima, a najviše o onim najaktuelnijim, s kojima se, priznaje, i družio pre početka… »
Vesti dana »
Tzv. Kosovska policija izvršila još jedan pretres: Na meti kancelarije Dunav osiguranja u Severnoj Mitrovici (video)
Kurir pre 56 minutajoš 20 povezanih
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Inđiji: Sumnja se da je on žrtvi zadao smrtonosnu povredu (foto)
Blic pre 22 minutajoš 18 povezanih
Protest u Vazduhoplovnoj akademiji u Beogradu zbog smene direktora, zahtevi upućeni ministarki prosvete
Danas pre 3 satajoš 15 povezanih