Povezane vesti
Vučević: Dan vojske prikaz svega čime raspolažemo, veći broj prijavljenih kandidata za specijalne jedinice
Telegraf 04.04.2023
- Veoma sam zadovoljan završenim konkursom za 534 formacijska mesta. Dobili smo i više nego prijavljeni broj kanditata. I predsednika sam danas izvestio da je uspeo konkurs - istakao je Vučević. Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije, Miloš… »
Miloš Vučević: Dobili smo i više prijavljenih kandidata za specijalne jedinice, izvestio sam predsednika da je konkurs uspeo…
Kurir 04.04.2023
Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije Miloš Vučević gostovao je u emisiji “Fokus”, na B92, gde je govorio o predstojećem Danu vojske i paradi na kojoj će vojska prikazati oruđe, kao i o međunarodnoj vojnoj vežbi. Ministar Vučević istakao je da se… »
Vesti dana »
Iz kuće starca ukrao dve mašine za šišanje trave, leđnu prskalicu, dve testere za drva i pušku
Jugmedia pre 42 minutajoš 27 povezanih
Ministarka energetike: Očekujem da do kraja nedelje imamo 90 odsto usaglašenih stavova sa MOL, nastavljamo razgovore
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 21 povezana
Nestabilno vreme i preokret u poslednjoj nedelji aprila: Čubrilo najavljuje veliku promenu početkom maja
Mondo pre 32 minutajoš 23 povezane
Uživo Eskalacija - Napadnut još jedan brod; Oglasio se Iran FOTO/VIDEO
B92 pre 13 minutajoš 21 povezana
Poslanici vlasti i opozicije polemišu o zakonu o kohezionoj politici
RTV pre 37 minutajoš 17 povezanih