Povezane vesti
Lupila ga glavom u nos, šikljala joj krv: Sanja Vučić kaže da je pretukla samu sebe prebivši bivšeg momka
Nova 05.04.2023
Pevačica Sanja Vučić u emisiji Ognjena Amidžića ispričala kako je samu sebe "prebila". Pevačica Sanja Vučić, nekadašnja članica grupe „Hurricane“, gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića gde je pred publikom i drugim gostima otkrila kako… »
Sanja Vučić otkrila kako je nadrljala zbog dečka
Vesti online 05.04.2023
Pevačica Sanja Vučić otkrila je u emisiji ”Amidži šou” koja je to najgora stvar koju je uradila sebi. – Jednom sam raskrvarila nos sama! I to nećete verovati kako. Bila sam jako ljuta, i u žaru besa sam lupila glavu o glavu svog dečka. Samo… »
Išla mi je krv na nos kad sam ga lupila: Sanja otkrila detalje iz burne veze - bivšeg dečka udarila glavom!
Mondo 05.04.2023
Pevačica Sanja Vučić u emisiji Ognjena Amidžića ispričala kako je samu sebe "prebila" Pevačica Sanja Vučić u emisiji Ognjena Amidžića ispričala kako je samu sebe "prebila" Pevačica Sanja Vučić, nekadašnja Uraganka, gostovala je u emisiji… »
Vesti dana »
Nastavljaju se blokade: Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad
NIN pre 19 minutajoš 37 povezanih
“80 kilometara za pravdu i ispunjenje zahteva”: Beogradski studenti kreću peške za NS na blokadu mostova
Luftika pre 1 satjoš 18 povezanih
Uživo direktan sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera! Tela izvlače iz ledene reke, uhvaćen trenutak eksplozije: Oglasio se Tramp, poznato ko je bio u letelici (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 47 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
Određen pritvor osumnjičenima za napad na studente u Novom Sadu
Euronews pre 25 minutajoš 11 povezanih