Povezane vesti

Potresno svedočenje majke stradalog dečaka (4): „Kada je vozač izašao rekla sam mu ‘Ubio si mi dete’, a on mi je…

Potresno svedočenje majke stradalog dečaka (4): „Kada je vozač izašao rekla sam mu ‘Ubio si mi dete’, a on mi je…

Nova 05.04.2023
"Izašla sam iz pošte i videla vozača kombija kako odjednom počinje da okreće volan i kreće u rukverc, prema mestu na kom je moje dete stajalo i držalo biciklu. Odjednom ga više nisam videla, ali sam osetila da ga je pregazio, da je sve gotovo… »
"Ubio si mi dete, videla sam ga ispod točkova": Potresno svedočenje majke dečaka (4) iz Niša kojeg je pregazio kombi…

"Ubio si mi dete, videla sam ga ispod točkova": Potresno svedočenje majke dečaka (4) iz Niša kojeg je pregazio kombi…

Blic 05.04.2023
"Izašla sam iz pošte i videla vozača kombija kako odjednom počinje da okreće volan i kreće u rikverc, prema mestu na kom je moje dete stajalo i držalo biciklu. Odjednom ga više nisam videla, ali sam osetila da ga je pregazio, da je sve gotovo… »
Potresno svedočenje majke pregaženog dečaka (4): Videla sam kombi da kreće u rikverc, osetila sam da je gotovo

Potresno svedočenje majke pregaženog dečaka (4): Videla sam kombi da kreće u rikverc, osetila sam da je gotovo

Telegraf 05.04.2023
Ona je kazala da je od šoka bila paralisana nekoliko trenutaka, a onda je krenula da trči prema svom detetu. "Izašla sam iz pošte i videla vozača kombija kako odjednom počinje da okreće volan i kreće u rukverc, prem mestu na kom je moje dete… »

Vesti dana »