Povezane vesti
Potresno svedočenje majke stradalog dečaka (4): „Kada je vozač izašao rekla sam mu ‘Ubio si mi dete’, a on mi je odgovorio…
Nova 05.04.2023
"Izašla sam iz pošte i videla vozača kombija kako odjednom počinje da okreće volan i kreće u rukverc, prema mestu na kom je moje dete stajalo i držalo biciklu. Odjednom ga više nisam videla, ali sam osetila da ga je pregazio, da je sve gotovo. Zanemela… »
Potresno svedočenje majke pregaženog dečaka (4): Videla sam kombi da kreće u rikverc, osetila sam da je gotovo
Telegraf 05.04.2023
Ona je kazala da je od šoka bila paralisana nekoliko trenutaka, a onda je krenula da trči prema svom detetu. "Izašla sam iz pošte i videla vozača kombija kako odjednom počinje da okreće volan i kreće u rukverc, prem mestu na kom je moje dete stajalo i… »
Vesti dana »
Tramp zapretio carinama na francuska vina kako bi naterao Makrona da se priključi Odboru za mir
Serbian News Media pre 33 minutajoš 48 povezanih
Makron stao za govornicu u Davosu, svojim izgledom ostavio u šoku: U poruci Trampa zvao na večeru, a uživo...
Telegraf pre 53 minutajoš 25 povezanih
Makron: Evropa se suočava sa ekonomskom konkurencijom SAD i Kine
Politika pre 13 minutajoš 19 povezanih
Kakav je dogovor oko NIS: Radosavljević ukazuje na dobru i lošu vest
N1 Info pre 5 satijoš 31 povezana
Objavljena vremenska prognoza do kraja januara: Evo šta nas čeka posle ledenih dana i -9
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih