Povezane vesti
Ružić o državnoj maturi razgovarao sa neformalnim predstavnicima srednjoškolaca
RTV 05.04.2023
BEOGRAD - Ministar prosvete Branko Ružić sa saradnicima razgovarao je danas sa predstavnicima neformalnog udruženja srednjoškolaca "I mi se pitamo" - Lukom Babićem, Doroteom Vasić i Stefanom Markovićem, koji traže da se odustane od zamišljenog… »
Srednjoškolci traže prelazni period za uvođenje državne mature! Sastanak učenika sa ministrom prosvete nakon protesta
Blic 05.04.2023
Ministar prosvete Branko Ružić sa saradnicima razgovarao je danas u Ministarstvu prosvete sa predstavnicima neformalnog udruženja srednjoškolaca „ I mi se pitamo“ Lukom Babićem, Doroteom Vasić i Stefanom Markovićem, koji traže da se odustane… »
Predstavnici udruženja "I mi se pitamo" razgovarali o državnoj maturi sa ministrom Ružićem
RTS 05.04.2023
Ministar prosvete Branko Ružić sa saradnicima razgovarao je sa predstavnicima neformalnog udruženja srednjoškolaca "I mi se pitamo" Lukom Babićem, Doroteom Vasić i Stefanom Markovićem, koji traže da se odustane od zamišljenog koncepta državne… »
Ružić sa srednjoškolcima: Državna matura se neće uvesti nametanjem! Učenici traže prelazni period da se nađe najbolje…
Kurir 05.04.2023
Ministar prosvete Branko Ružic sa saradnicima razgovarao je danas u Ministarstvu prosvete sa predstavnicima neformalnog udruženja srednjoškolaca "I mi se pitamo" Lukom Babićem, Doroteom Vasić i Stefanom Markovićem, koji traže da se odustane od… »
Ministar prosvete sa predstavnicima srednjoškolaca, učenici traže da se odustane od zamišljenog koncepta državne mature
Euronews 05.04.2023
Ministar prosvete Branko Ružić sa saradnicima razgovarao je danas sa predstavnicima neformalnog udruženja srednjoškolaca "I mi se pitamo" Lukom Babićem, Doroteom Vasić i Stefanom Markovićem, koji traže da se odustane od zamišljenog koncepta… »
Državna matura ima za cilj da olakša upis: Ružić se sastao sa srednjoškolcima
Telegraf 05.04.2023
Ministar je rekao da ne treba dozvoliti da se pitanje državne mature ispolitizuje. Ministar prosvete Branko Ružić sa saradnicima razgovarao je danas u Ministarstvu prosvete sa predstavnicima neformalnog udruženja srednjoškolaca „ I mi se pitamo“… »
Vesti dana »
Ovako je počela tuča u Skupštini: Lazović lepio transparente, Lončar hteo da ga zaustavi, a onda je nastao opšti metež (foto, video)
Blic pre 26 minutajoš 110 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
NIN pre 56 minutajoš 23 povezane
Drama kod popularnog letovališta: Potonuo brod sa turistima, traga se za preživelima
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradu policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 2 satajoš 24 povezane