Povezane vesti
Ministar prosvete sa predstavnicima srednjoškolaca, učenici traže da se odustane od zamišljenog koncepta državne mature
Euronews 05.04.2023
Ministar prosvete Branko Ružić sa saradnicima razgovarao je danas sa predstavnicima neformalnog udruženja srednjoškolaca "I mi se pitamo" Lukom Babićem, Doroteom Vasić i Stefanom Markovićem, koji traže da se odustane od zamišljenog koncepta državne… »
Ružić sa srednjoškolcima: Državna matura se neće uvesti nametanjem! Učenici traže prelazni period da se nađe najbolje rešenje!…
Kurir 05.04.2023
Ministar prosvete Branko Ružic sa saradnicima razgovarao je danas u Ministarstvu prosvete sa predstavnicima neformalnog udruženja srednjoškolaca "I mi se pitamo" Lukom Babićem, Doroteom Vasić i Stefanom Markovićem, koji traže da se odustane od… »
Državna matura ima za cilj da olakša upis: Ružić se sastao sa srednjoškolcima
Telegraf 05.04.2023
Ministar je rekao da ne treba dozvoliti da se pitanje državne mature ispolitizuje. Ministar prosvete Branko Ružić sa saradnicima razgovarao je danas u Ministarstvu prosvete sa predstavnicima neformalnog udruženja srednjoškolaca „ I mi se pitamo“ Lukom… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 34 povezane

Pet scenarija za kraj rata u Ukrajini: Zašto su Putin i Tramp sad rešili da se sastanu?
Telegraf pre 53 minutajoš 29 povezanih

Gužve na granici: Na izlazu iz Srbije na Batrovcima čeka se oko tri sata
Ozon pre 1 satjoš 12 povezanih

SAD: Nagrada od 50 miliona dolara za informacije koje bi dovele do hapšenja Madura
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih