Povezane vesti
„Ako neko udari na moje ime, onda te sečemo“: Da li je predsednik opštine Žagubica pretio aktivisti iz Petrovca na…
Danas 05.04.2023
Ekološki ustanak objavio je snimak na kome se, kako navode, čuju pretnje koje je predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović uputio aktivisti Ivanu Milosavljeviću iz Petrovca na Mlavi. Na pomenutom snimku čuje se muški glas koji, između ostalog… »
„Ukoliko se Ivanu bilo šta dogodi bićeš lično odgovoran za to“: Ćuta u Žagubici posle pretnji aktivisti
Danas 05.04.2023
Nakon što je Ekološki ustanak objavio snimak na kome se, kako navode, čuje kako predsenik opštine Žagubica Safet Pavlović preti ekološkom aktivisti Ivanu Milosavljeviću, poručujući da će da „seče“ onoga ko „udari na njegovo ime“… »
„Rekao sam tom Vučićevom makrou da će biti lično odgovoran“: Ćuta oči u oči sa naprednjakom koji je pretio aktivisti
Nova 05.04.2023
Nakon što je objavljen snimak na kojem se čuje kako predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović preti ekološkom aktivisti Ivanu Milosavljeviću, Aleksandar Jovanović Ćuta iz Ekološkog ustanka je zakazao razgovor sa pomenutim funkcionerom SNS… »
„Ako neko udari na mene, onda te sečemo“: Snimljen naprednjak i predsednik opštine Žagubica kako preti smrću aktivisti…
Nova 05.04.2023
"Budeš li nastavio dalje, onda ćemo da te zveknemo opet", "ako neko u kampanji proziva mene onda ću da napravim zlo", "ako neko udari na moje ime, onda te sečemo"... Ovim rečima je predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović, inače funkcioner… »
Vesti dana »
Zabranjen rad domu za stare u Barajevu u kome je u požaru stradalo osam ljudi
NIN pre 3 satajoš 56 povezanih
Ko je Nataša Vukšić: Vučićeva saradnica iz senke koja je igrala ulogu u rekonstrukciji železničke stanice
Nova ekonomija pre 5 satijoš 8 povezanih