Povezane vesti
Slučaj napada na glumca Marka Janketića: Zašto otići iz Srbije?
Danas 05.04.2023
Pre nekoliko dana se digao krstaški pohod protiv glumca Marka Janketića, koji je izjavio da bi „voleo da mu ćerke žive u društvu koje nije obespravljeno, gde institucije imaju svoju ulogu“ i da „živimo u društvu koje ne funkcioniše“, te… »
Nesporazum ispred dragstora
Danas 05.04.2023
Dvolitarsku plastičnu flašu piva, simbol ekonomičnog opijanja, moje društvo je zvalo „bešika“. Od glumca Marka Janketića sam prvi put čuo da je neki zovu i „bejzbolka“. Nije loš sleng, ali „bešika“ mi se više sviđa. Janketić je… »
Tviter patriotska mržnja: Kako je Marko Janketić prošao put od etiketiranja do poziva na linč zbog jednog intervjua
Danas 05.04.2023
Onaj što je otišao u zatvor a da to suštinski nije morao – kaznu je mogao da plati – misli da i svi ostali ovu zemlju i život u njoj sameravaju kao on – prema novcu. To, a ne odbranu nekakvih tobožnjih principa, zapravo dokazuje njegov gest… »
Vesti dana »
BLOG: I profesori zvanično uz studente, srednjoškolci protiv pritisaka u Beogradu, ne rade vrtići u Čačku
N1 Info pre 5 minutajoš 30 povezanih
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Radio 021 pre 2 satajoš 3 povezane
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 4 satijoš 5 povezanih
Posle 20 stepeni stiže minus i mraz! Evo da li će biti i snega, ova 2 datuma su ključna: Detaljna prognoza za početak februara
Kurir pre 2 satajoš 16 povezanih