Povezane vesti
Slučaj napada na glumca Marka Janketića: Zašto otići iz Srbije?
Danas 05.04.2023
Pre nekoliko dana se digao krstaški pohod protiv glumca Marka Janketića, koji je izjavio da bi „voleo da mu ćerke žive u društvu koje nije obespravljeno, gde institucije imaju svoju ulogu“ i da „živimo u društvu koje ne funkcioniše“, te… »
Nesporazum ispred dragstora
Danas 05.04.2023
Dvolitarsku plastičnu flašu piva, simbol ekonomičnog opijanja, moje društvo je zvalo „bešika“. Od glumca Marka Janketića sam prvi put čuo da je neki zovu i „bejzbolka“. Nije loš sleng, ali „bešika“ mi se više sviđa. Janketić je… »
Tviter patriotska mržnja: Kako je Marko Janketić prošao put od etiketiranja do poziva na linč zbog jednog intervjua
Danas 05.04.2023
Onaj što je otišao u zatvor a da to suštinski nije morao – kaznu je mogao da plati – misli da i svi ostali ovu zemlju i život u njoj sameravaju kao on – prema novcu. To, a ne odbranu nekakvih tobožnjih principa, zapravo dokazuje njegov gest… »
Vesti dana »

(BLOG) Završen protest sindikata i studenata ispred Vlade u Beogradu, incident u Novom Sadu, postavljeni bilbordi sa aferama vlasti
N1 Info pre 1 satjoš 98 povezanih

"Čuo je da zovu u pomoć, odmah je pritrčao da pomogne": Vladimir hteo da spase komšije kod Topole, pa nastrado
Mondo pre 1 satjoš 65 povezanih

Novi šatori ispred Skupštine Srbije, ali i stolovi i stolice; Iz Pionirskog parka se oglasio student Miloš Pavlović: "Mnogo ljudi je reklo da će nas danas posetiti"
Blic pre 6 minutajoš 34 povezane

Ukrajinci slave: Potpisan istorijski sporazum u Vašingtonu, ovo je 7 ključnih tačaka dogovora Trampa i Zelenskog
Mondo pre 54 minutajoš 28 povezanih