Povezane vesti

Dodik: RS je legalna i legitimna, još je u BiH, ali ima svoj plan

Novi magazin 05.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Republika Srpska legalna i legitimna i da još "razmišlja" o BiH, ali da u zavisnosti od razvoja situacije ima svoj plan. "Јoš razmišljamo o BiH koja je formirana Ustavom, ali u… »

Danas 05.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Republika Srpska legalna i legitimna i da još „razmišlja“ o BiH, ali da u zavisnosti od razvoja situacije ima svoj plan. „Јoš razmišljamo o BiH koja je formirana Ustavom, ali u… »
Dodik: Republika Srpska je legalna i legitimna, još je u BiH, ali ima svoj plan

Dodik: Republika Srpska je legalna i legitimna, još je u BiH, ali ima svoj plan

N1 Info 05.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je Republika Srpska legalna i legitimna i da još "razmišlja" o BiH, ali da u zavisnosti od razvoja situacije ima svoj plan. „Јoš razmišljamo o BiH koja je formirana Ustavom, ali u zavisnosti… »
Dodik odgovorio Izetbegoviću: Srpska legalna i legitimna

Dodik odgovorio Izetbegoviću: Srpska legalna i legitimna

Politika 05.04.2023
BANjALUKA – Republika Srpska legalna i legitimna, a lider SDA Bakir Izetbegović je nezadovoljan svojom i pozicijom svoje stranke nakon izbora, izjavio je danas lider SNSD i predsednik Srpske Milorad Dodik. „ Ja sam dobio izbore, 12 puta za redom… »
Dodik odgovorio na bakirove provokacije: Izetbegović je politički luzer i gubitnik, a od BiH imamo samo probleme

Dodik odgovorio na bakirove provokacije: Izetbegović je politički luzer i gubitnik, a od BiH imamo samo probleme

Večernje novosti 05.04.2023
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je Srpska legalna i legitimna, a da je lider SDA Bakir Izetbegović nezadovoljan svojom i pozicijom svoje stranke nakon izbora. Foto: Petar Milošević/printskrin/ilustracija - Ja sam dobio… »

Vesti dana »