Povezane vesti
Dodik: RS je legalna i legitimna, još je u BiH, ali ima svoj plan
Novi magazin 05.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Republika Srpska legalna i legitimna i da još "razmišlja" o BiH, ali da u zavisnosti od razvoja situacije ima svoj plan. "Јoš razmišljamo o BiH koja je formirana Ustavom, ali u zavisnosti… »
Dodik: RS je legalna i legitimna, još je u BiH, ali ima svoj plan
Danas 05.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Republika Srpska legalna i legitimna i da još „razmišlja“ o BiH, ali da u zavisnosti od razvoja situacije ima svoj plan. „Јoš razmišljamo o BiH koja je formirana Ustavom, ali u zavisnosti… »
Dodik: Republika Srpska je legalna i legitimna, još je u BiH, ali ima svoj plan
N1 Info 05.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je Republika Srpska legalna i legitimna i da još "razmišlja" o BiH, ali da u zavisnosti od razvoja situacije ima svoj plan. „Јoš razmišljamo o BiH koja je formirana Ustavom, ali u zavisnosti… »
Dodik odgovorio Izetbegoviću: Srpska legalna i legitimna
Politika 05.04.2023
BANjALUKA – Republika Srpska legalna i legitimna, a lider SDA Bakir Izetbegović je nezadovoljan svojom i pozicijom svoje stranke nakon izbora, izjavio je danas lider SNSD i predsednik Srpske Milorad Dodik. „ Ja sam dobio izbore, 12 puta za redom… »
Dodik odgovorio na bakirove provokacije: Izetbegović je politički luzer i gubitnik, a od BiH imamo samo probleme
Večernje novosti 05.04.2023
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je Srpska legalna i legitimna, a da je lider SDA Bakir Izetbegović nezadovoljan svojom i pozicijom svoje stranke nakon izbora. Foto: Petar Milošević/printskrin/ilustracija - Ja sam dobio izbore… »
Vesti dana »
Obeležavanje Dana studenata kod Rektorata: Protestna šetnja „Sloboda studentima“
Nedeljnik pre 1 satjoš 13 povezanih
Projektil pao u blizini nuklearne elektrane u Iranu; Amerikanci u Iranu tragaju za nestalim članom posade oborenog f-15E
RTS pre 51 minutajoš 46 povezanih
U Lučanima poplavljeno stotine hektara poljoprivrednog zemljišta, otvoreno nekoliko klizišta
N1 Info pre 25 minutajoš 24 povezane
Danas sa posebnom pažnjom uzmite jednu grančicu! Slavimo Lazarevu subotu, etnološkinja otkrila sve običaje
Telegraf pre 10 minutajoš 25 povezanih
Očekuje nas povratak prolećnog vremena, a onda novi preokret: Prognoza RHMZ-a za naredne dane
Mondo pre 4 satijoš 24 povezane