Povezane vesti
Tamara Skrozza: Vlasnik "Informera" nije solo autor ove predstave (VIDEO)
Insajder 05.04.2023
Lična odluka vlasnika "Informera" da ne plati novčanu kaznu na koju je osuđen sudskom presudom, već da je zameni zatvorskom kaznom, dovela je do toga da ceo državni vrh stane u odbranu vlasnika jednog medija. Po Ustavu i zakonu niko nema pravo da… »
Vučićević po izlasku iz zatvora: Platili su kaznu protiv moje volje
Radio 021 05.04.2023
Vlasnik i glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević izjavio je danas da je "protiv njegove volje" plaćena njegova kazna. Nakon što je plaćena novčana kazna po presudi za uvredu novinara Jugoslava Ćosića, on je posle… »
Vučićević po ekspresnom izlasku iz zatvora: Platili su kaznu protiv moje volje
Luftika 05.04.2023
Vlasnik i glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević izjavio je danas (5. april) da je „protiv njegove volje“ plaćena kazna zbog koje je šest meseci trebalo da provede u zatvoru. Nakon što je plaćena novčana kazna po… »
Vučićević po izalsku iz zatvora: Moja žena je platila kaznu, uprkos mojoj zabrani
Nova 05.04.2023
„Moj advokat, uprkos mojoj izričitoj zabrani, dao je mojoj ženi instrukcije za plaćanje i ona je onda platila. Protiv moje volje“, rekao za Danas vlasnik Informera, Dragan J. Vučićević. „To je istina. A istina vas, znam, ne interesuje… »
Dragan J. Vučićević: Platili su kaznu mimo moje volje
N1 Info 05.04.2023
"Moj advokat, uprkos mojoj izričitoj zabrani, dao je mojoj ženi instrukcije za plaćanje i ona je onda platila. Protiv moje volje", izjavio je za Danas vlasnik Informera, Dragan J. Vučićević. On je, podsetimo, izašao iz zatvora nakon samo dva dana… »
Dragan J. Vučićević za Danas: Platili su kaznu mimo moje volje
Danas 05.04.2023
„Moj advokat, uprkos mojoj izričitoj zabrani, dao je mojoj ženi instrukcije za plaćanje i ona je onda platila. Protiv moje volje“, kaže za Danas vlasnik Informera, Dragan J. Vučićević. On je, podsetimo, izašao iz zatvora nakon samo dva dana… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Haos u Skupštini: Izbila opšta tuča, ne prestaju fizički okršaji poslanika vlasti i opozicije
Nova pre 21 minutajoš 85 povezanih
Srušio se teretni avion DHL-a u Litvaniji, poginula najmanje jedna osoba
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih
Tiktok iznenađenje na izborima za predsednika Rumunije! Proruski kandidat koji kritikuje EU i NATO ušao u drugi krug
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Ilija Kostić pred tužiocem opisao kako su ga tukli u policijskoj stanici: „Rekao mi je da ustanem, pa me je kolenom udario u testise“
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih
Završnica suđenja za masakr u Duboni i Malom Orašju: Izricanje presude zakazano za 12. decembar
Euronews pre 3 minutajoš 19 povezanih