Povezane vesti
Preseklo me srce kad sam pogledala klip! Šok snimak iz beogradskog naselja Leštane: Da li je ovo normalno
Kurir 05.04.2023
Šok snimak iz beogradskog naselja Leštane, od koga se ledi krv pojavio se na društvenim mrežama. Naime na snimku, objavljenom na Instagram stanici serbialive_beograd vidi se kako žena sa detetom u naručju pretrčava ulicu van pešačkog prelaza jureći za… »
Istrčala na ulicu sa detetom u naručju da stigne autobus: Vozači zgroženi, ali oni koji žive u Leštanima ovo donekle i…
Blic 05.04.2023
Jedan vozač koji je prolazio Leštanima, naselju na periferiji Beograda bio je zabezeknut kada mu je ispred farova protrčala žena sa detetom u naručju. On je sve to zabeležio i kamerom ugrađenom na automobilu. Žena je naime trčala za autobusom, a iako je… »
Vesti dana »
Đurđević Stamenkovski: Zakon o roditelju negovatelju istorijski iskorak
Euronews pre 20 minutajoš 46 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Još jedan masovan napad na Kijev – devetoro mrtvih, 46 povređenih; Kremlj: Tampon-zona se planski širi
RTV pre 45 minutajoš 35 povezanih
UEFA uništila FIFA: Izdali hitno saopštenje i razapeli ih: Šokirani smo, odluka bez presedena, prešli ste crvenu liniju, neshvatljivo...
Kurir pre 20 minutajoš 68 povezanih
"Umoran sam, sad je gotovo": Nejmar završio reprezentativnu karijeru kao najbolji strelac u istoriji Brazila
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 33 povezane
Ovako se povredio reprezentativac Engleske: Slavio pobedu na Mundijalu, pa završio u bolnici
Mondo pre 3 satajoš 29 povezanih