Povezane vesti

„Uzeli su mi dete iz ruku, nema novca koji može ublažiti bol“: Oglasila se majka dečaka (5) koji je umro od zaražene…

„Uzeli su mi dete iz ruku, nema novca koji može ublažiti bol“: Oglasila se majka dečaka (5) koji je umro od zaražene…

Nova 05.04.2023
Majka deteta koje je preminulo 2018. godine, nakon što je primilo krvni derivat zaražen bakterijom Ešerihija koli, nije htela da komentariše nepravosnažnu presudu u kojem stoji da porodici mora biti isplaćeno milion kuna. Samo je kratko rekla da taj… »
"Uzeli su mi dete iz ruku, nema novca koji može da ublaži moju bol": Oglasila se majka dečaka (5) koji je umro nakon što je…

"Uzeli su mi dete iz ruku, nema novca koji može da ublaži moju bol": Oglasila se majka dečaka (5) koji je umro nakon što je…

Blic 05.04.2023
Taman sam donekle našla mir uz Boga, a sad su me tom presudom opet vratili na početak. Taj novac koji moraju da nam isplate ne može da ublaži moju bol, kaže majka kojoj je dete preminulo 2018. nakon što je u Klinici za dečije bolesti primilo krv… »
Užas u bolnici u Zagrebu: Dečak (5) umro nasilnom smrću nakon što su mu dali zaraženu krv

Užas u bolnici u Zagrebu: Dečak (5) umro nasilnom smrću nakon što su mu dali zaraženu krv

Blic 05.04.2023
Dečak (5) je preminuo nakon što je u Klinici za dečje bolesti Zagreb primio krv zaraženu bakterijom Ešerihija koli. Sve se dogodilo još 2018. Prema zapisniku Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku, sastavljenom nakon obdukcije, dečak se lečio… »

Vesti dana »