Povezane vesti
Milanović: U najboljem periodu utakmice primili smo gol sa 30 metara i posle toga smo stali
Sportski žurnal 05.04.2023
Crvena zvezda je u 29. kolu Super lige u Subotici pobedila Spartak 4:1. Milan Milanović, trener Spartaka, zna kada je knrenuo sunovrat: - Nećemo izbeći grčevitu borbu za opstanak, borićemo se do kraja. Video sam i danas potencijal koji postoji kod… »
Milojević: "Nepažnja kod prvog gola mogla je da okrene sve"
Sportske.net 05.04.2023
Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je da je zadovoljan celokupnim izdanjem svog tima u ubedljivoj pobedi nad Spartakom (1:4) izuzev primljenog gola. "Jesam, zadovoljan sam pristupom, osim tog primljenog gola. Zadovoljan sam svim… »
Vesti dana »

Tramp stigao u svoju drugu zvaničnu posetu Velikoj Britaniji na poziv svog prijatelja Kralja
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Oglasio se FSS posle vesti da je preminuo Dejan Milovanović: Ostavio je dubok trag u dresu nacionalnih selekcija
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Ponovo se oglasio MUP: Objavio fotografije metka koji je ispaljen u Novom sadu: "Nema tragova zabranjenih supstanci"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Odbio da se testira na drogu pa dobio debelu kaznu: Mladić iz Kotora osuđen na 21 dan zatvora i zabranjeno mu upravljanje vozilom četiri meseca
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana

Macut sa delegacijom Kine: Jačanje partnerstva kroz ekonomske projekte i političku saradnju
Danas pre 9 satijoš 1 povezana