Povezane vesti
"Konci će mi pući, Operisao sam stomak": Darko Lazić se oglasio uživo iz bolničkog kreveta, desila mu se još jedna…
Blic 05.04.2023
Pevač Darko Lazić nakon operacije zatezanja kože završio je u bolnici zbog krvarenja i sada mora da miruje. Darko se putem lajva na Instagramu oglasio iz bolnice i otkrio detalje svog zdravstvenog stanja. - Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam… »
(Video) Mlada u crnom: Prva fotka sa tajnog venčanja Darka Lazića i Katarine: Pevač u farmerkama i džemperu
Blic 05.04.2023
Folker Darko Lazić nakon operacije zatezanja kože završio je u bolnici zbog krvarenja. Njegova supruga Katarina uz njega je sve vreme, a sada je na svom TikToku podelila prvu fotografiju sa njihovog tajnog venčanja. Naime, Katarina je objavila niz… »
Vesti dana »
Završena Blokada Beograda na vodi: Sukobi demonstranata i protivnika protesta, intervenisala policija (FOTO, VIDEO)
Danas pre 23 minutajoš 25 povezanih
Tuga! Mladić (17) iz Leskovca izgubio bitku nakon brutalnog nasilja! Doktori se borili za život nakon što su ga je vršnjak pretukao: Napadač priveden!
Kurir pre 59 minutajoš 53 povezane
Goranu Vesiću ukinut pritvor u slučaju rušenja nadstrešnice u Novom Sadu
Glas Amerike pre 2 satajoš 35 povezanih
Strategija koja se krije iza primirja: Šta sve znamo o mirovnom sporazumu između Izraela i Hezbolaha?
Euronews pre 3 satajoš 59 povezanih
Kalas: EU je potreban snažan glas u svetu koji se brzo menja, da zajedno učinimo sve da se čuje
Euronews pre 4 satijoš 49 povezanih