Повезане вести

„Добри певачи су се угушили у шунду и кичу новог звука“: Владо Георгиев изјавом забринуо фанове да се повлачи са сцене

„Добри певачи су се угушили у шунду и кичу новог звука“: Владо Георгиев изјавом забринуо фанове да се повлачи са сцене

Нова 06.04.2023
Кантаутор и певач Владо Георгијев изјавио је да се ужелео медија и шоу-бизниса, али да то не значи да ће тиме и наставити да се бави. Дао је и адекватно објашњење. „Недостаје ми шоу-бизнис и оно чиме сам се раније бавио. Шоубиз… »
Поплава трепа и ниског квалитета: Владо Георгиев о новим извођачима - "Праве песме које трају месец дана!"

Поплава трепа и ниског квалитета: Владо Георгиев о новим извођачима - "Праве песме које трају месец дана!"

Мондо 06.04.2023
Кантаутор Владо Георгиев коментарише стање на домаћој музичкој сцени. Кантаутор Владо Георгиев коментарише стање на домаћој музичкој сцени Кантаутор и певач Владо Георгиев, којег домаћа публика није имала прилике да види и чује… »
"Добри певачи не могу да изроне од поплаве музике ниског квалитета!" Владо Георгијев открио шта му највише Недостаје

"Добри певачи не могу да изроне од поплаве музике ниског квалитета!" Владо Георгијев открио шта му највише Недостаје

Курир 06.04.2023
Кантаутор и певач Владо Георгијев изјавио је да се ужелео медија и шоу-бизниса, али да то не значи да ће се бавити тиме по сваку цену. - Недостаје ми шоу-бизнис и оно чиме сам се раније бавио. Шоубиз је нешто чиме сам се раније… »

Вести дана »