Povezane vesti

Poplava trepa i niskog kvaliteta: Vlado Georgiev o novim izvođačima - "Prave pesme koje traju mesec dana!"

Poplava trepa i niskog kvaliteta: Vlado Georgiev o novim izvođačima - "Prave pesme koje traju mesec dana!"

Mondo 06.04.2023
Kantautor Vlado Georgiev komentariše stanje na domaćoj muzičkoj sceni. Kantautor Vlado Georgiev komentariše stanje na domaćoj muzičkoj sceni Kantautor i pevač Vlado Georgiev, kojeg domaća publika nije imala prilike da vidi i čuje neko vreme… »
„Dobri pevači su se ugušili u šundu i kiču novog zvuka“: Vlado Georgiev izjavom zabrinuo fanove da se povlači sa scene

„Dobri pevači su se ugušili u šundu i kiču novog zvuka“: Vlado Georgiev izjavom zabrinuo fanove da se povlači sa scene

Nova 06.04.2023
Kantautor i pevač Vlado Georgijev izjavio je da se uželeo medija i šou-biznisa, ali da to ne znači da će time i nastaviti da se bavi. Dao je i adekvatno objašnjenje. „Nedostaje mi šou-biznis i ono čime sam se ranije bavio. Šoubiz je nešto… »
"Dobri pevači ne mogu da izrone od poplave muzike niskog kvaliteta!" Vlado Georgijev otkrio šta mu najviše Nedostaje

"Dobri pevači ne mogu da izrone od poplave muzike niskog kvaliteta!" Vlado Georgijev otkrio šta mu najviše Nedostaje

Kurir 06.04.2023
Kantautor i pevač Vlado Georgijev izjavio je da se uželeo medija i šou-biznisa, ali da to ne znači da će se baviti time po svaku cenu. - Nedostaje mi šou-biznis i ono čime sam se ranije bavio. Šoubiz je nešto čime sam se ranije bavio da bi… »

Vesti dana »