Povezane vesti
Oženio se devojkom koja je kopija njegove ćerke: Ljudi me nazivaju bolesnim, ali baš me briga! Evo kako su se upoznali…
Kurir 06.04.2023
28-godišnja Savana Čapin udala se za svog starijeg dečka Krisa, koji ima 44 godine, pre više od godinu dana, ali je okrutno pretrpela zlostavljanje od trolova govoreći da njen suprug samo želi "klona" svoje ćerke. Majka troje dece samo je sedam… »
Oženio se sa devojkom koja je ista njegova ćerka: „Kažu mi da sam bolestan, ali baš me briga“
Nova 06.04.2023
Mlada supruga koja izgleda isto kao svoja poćerka otkrila je da ljudi njenog supruga nazivaju bolesnim, ali njih nije briga jer smatraju da je to prava ljubav. Savana Čepin (28) udala se za svog starijeg dečka Krisa koji ima 44 godine, pre više od… »
Vesti dana »
U kafani upoznala bračni par koji joj je platio prvi album: Jovana progovorila o novcu, jednu čokoladu jelo njih osmoro
Mondo pre 2 satajoš 65 povezanih
Džon Retklif novi je šef CIA: Tramp izabrao i ambasadora u Izraelu i izaslanika za Bliski istok
N1 Info pre 6 satijoš 32 povezane
NE TERAJTE INAT DRŽAVI, SNIZITE CENE! Guvernerka Tabaković pozvala trgovinske lance da se urazume: "Zarađujte na prometu, a ne na poskupljenjima"
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih
Tramp dodelio Ilonu Masku specijalnu funkciju u vladi! Evo na kojoj poziciji će se naći najbogatiji čovek sveta
Mondo pre 5 satijoš 22 povezane