Povezane vesti
Toni Nadal: Ne znam kad će Rafa da se povuče iz tenisa
Sport klub 06.04.2023
“Zaista ne znam kada će se Rafael Nadal penzionisati”, izjavio je stric i nekadašnji trener španskog tenisera Toni Nadal. Toni Nadal je trenutno trener kanadskog tenisera Feliksa Ože-Alijasima. On je trenirao Rafaela Nadala od 1990. do 2017. godine… »
Toni Nadal: Ne znam kada će Rafael da se povuče iz tenisa, navikao je da se bori
Politika 06.04.2023
MADRID – Zaista ne znam kada će se Rafael Nadal penzionisati, izjavio je stric i nekadašnji trener španskog tenisera Toni Nadal. Toni Nadal je trenutno trener kanadskog tenisera Feliksa Ože-Alijasima. On je trenirao Rafaela Nadala od 1990. do 2017… »
Rafa je borac, igraće dokle god bude mogao: Nadalov stric veruje da nije kraj
Euronews 06.04.2023
Rafael Nadal je veliki brac i dokle god bude osećao da može da pobeđuje, a njegovo telo to bude moglo da isprati, on će nastaviti da igra, kaže stric španskog tenisera i njegov nekadašnji trener Toni Nadal. Isksuni Španac je pre nekoliko dana objavio da… »
Vesti dana »
Vozila potpuno uništena, više povređenih, stvari rasute po putu: udes na zaobilaznom putu kod Banje Koviljače (foto)
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane
(Foto) "U tom slučaju bi se podigla radioaktivna prašina" Širi se strah od katastrofe iz 1986! Situacija je ozbiljna, IAEA izdala hitno upozorenje
Blic pre 26 minutajoš 38 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Ambasador SAD pri NATO-u: Mir u Ukrajini bliži nego ikad; Zelenski razgovarao sa Trampovim timom
RTV pre 1 satjoš 36 povezanih
Budite na oprezu! RHMZ objavio najnoviju prognozu: Evo kakvo nas vreme očekuje danas
Alo pre 3 satajoš 30 povezanih
Nemice odigrala pošteno i poslale Crnu Goru u četvrtfinale Svetskog prvenstva
Sportske.net pre 30 minutajoš 62 povezane