Povezane vesti

Obezglavljeni pred vanredne parlamentarne izbore: Kuda ide DPS nakon Đukanovićevog ubedljivog poraza i ostavke?

Obezglavljeni pred vanredne parlamentarne izbore: Kuda ide DPS nakon Đukanovićevog ubedljivog poraza i ostavke?

Kurir 06.04.2023
Gubitak parlamentarnih, lokalnih, a zatim i krah na predsedničkim izborima Demokratske partije socijalista (DPS) i njenog lidera Mila Đukanovića, pokrenuo je promene u toj stranci, koje su počele juče njegovom ostavkom na tu funkciju. Da li će one… »
DPS prihvatio ostavku Đukanovića, v.d. šefa stranke Danijel Živković

DPS prihvatio ostavku Đukanovića, v.d. šefa stranke Danijel Živković

RTV 06.04.2023
PODGORICA - Glavni odbor Demokratske partije socijalista (DPS) prihvatio je danas ostavku predsednika Mila Đukanovića na liderskoj funkciji u stranci, a za v.d. je postavljen Danijel Živković, pišu podgoričke Vijesti. Odluka je doneta na sednici… »
Počinje nova era za Crnu Goru: Dritan Abazović o ostavci Mila Đukanovića na mesto lidera DPS

Počinje nova era za Crnu Goru: Dritan Abazović o ostavci Mila Đukanovića na mesto lidera DPS

Večernje novosti 06.04.2023
OSTAVKA lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića na tu funkciju očekivana je, kazao je premijer Dritan Abazović, dodajući da treba da počne nova era za Crnu Goru. Foto: EPA/Boris Pejović -Za mene je potpuno očekivana, ja sam je negde… »
Abazović: Očekivana ostavka Đukanovića, počinje nova era za Crnu Goru

Abazović: Očekivana ostavka Đukanovića, počinje nova era za Crnu Goru

N1 Info 06.04.2023
Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović rekao je da je ostavka lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića na tu funkciju očekivana, dodajući da treba da počne nova era za Crnu Goru. „Idemo dalje, imamo puno drugih… »
Premijer: Đukanovićeva ostavka očekivana

Premijer: Đukanovićeva ostavka očekivana

Politika 06.04.2023
PODGORICA – Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je danas da je ostavka Mila Đukanovića na čelnu poziciju Demokratske partije socijalista očekivana i dodao da je to interni problem DPS-a, te da za Crnu Goru treba… »

Vesti dana »