Povezane vesti
Laže! Pila je viski i skočila u jezero! Marija nakon Miljanine priče o hororu u Nišu - Otkrila šta se desilo tog dana!
Mondo 06.04.2023
Miljana Kulić po povratku u Zadrugu ispričala je kako su je roditelji zaključali u kuću, jer nisu hteli da je puste nazad u rijaliti, a sada se za medije oglasila njena majka Marija i ispričala svoju stranu priče. Miljana Kulić po povratku u Zadrugu… »
Taksista mi je dao 20 dinara za sendvič, stigla sam polupana! Miljana o paklu u Nišu: Polila majku i pobegla kroz prozor
Mondo 06.04.2023
Miljana Kulić ispričala je kako joj roditelji nisu dali da se vrati u rijaliti, kao i i kako je uspela da im pobegne iz zaključane kuće. Miljana Kulić ispričala je kako joj roditelji nisu dali da se vrati u rijaliti, kao i i kako je uspela da im pobegne… »
"Bila sam polupana, taksista mi je dao 20 dinara za hleb" Miljana prošla kroz pakao u Nišu: Mariju je polila, pobegla kroz…
Kurir 06.04.2023
Zaključali je u sobu, Miljana Kulić se pre par dana vratila u rijaliti, a sada je otkrila kako je pobegla iz porodične kuće u Nišu. - Možeš li da nam objasniš šta se juče dogodilo u Nišu i kako si uspela da pobegneš? - glasilo je pitanje. - Ja sam… »
Vesti dana »

Novi incidenti tokom blokade zgrade pravosudnih organa u Novom Sadu
Serbian News Media pre 55 minutajoš 26 povezanih

Vučević pozvao građane na mirno demokratsko okupljanje sa porukom ,,Dosta nam je blokada, hoćemo normalan život nazad”
Jugmedia pre 20 minutajoš 15 povezanih

Đilas (SSP): Brnabić da podnese ostavku, a tužilaštvo da pokrene postupak
Beta pre 26 minutajoš 8 povezanih