Повезане вести
Лаже! Пила је виски и скочила у језеро! Марија након Миљанине приче о хорору у Нишу - Открила шта се десило тог дана!
Мондо 06.04.2023
Миљана Кулић по повратку у Задругу испричала је како су је родитељи закључали у кућу, јер нису хтели да је пусте назад у ријалити, а сада се за медије огласила њена мајка Марија и испричала своју страну приче. Миљана Кулић… »
Таксиста ми је дао 20 динара за сендвич, стигла сам полупана! Миљана о паклу у Нишу: Полила мајку и побегла кроз прозор
Мондо 06.04.2023
Миљана Кулић испричала је како јој родитељи нису дали да се врати у ријалити, као и и како је успела да им побегне из закључане куће. Миљана Кулић испричала је како јој родитељи нису дали да се врати у ријалити, као и и како… »
"Била сам полупана, таксиста ми је дао 20 динара за хлеб" Миљана прошла кроз пакао у Нишу: Марију је полила, побегла кроз…
Курир 06.04.2023
Закључали је у собу, Миљана Кулић се пре пар дана вратила у ријалити, а сада је открила како је побегла из породичне куће у Нишу. - Можеш ли да нам објасниш шта се јуче догодило у Нишу и како си успела да побегнеш? - гласило је… »
Вести дана »
Песков: За сада нема говора о састанку Путина и Трампа до краја године
НИН пре 22 минутајош 23 повезане
Два тела пронађена у стану у Никшићу: Полиција трага за осумњиченим за злочин
Еуроневс пре 26 минутајош 17 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 13 повезаних
Првог дана примене Закона "Свој на своме" поднето више од 19.000 пријава за легализацију
Телеграф пре 7 минутајош 10 повезаних
Летос га нико није желео, а сада наставља трку са Јокићем: Вестбрук уписао нови трипл-дабл и још више одмакао нашем асу!
Хот спорт пре 1 сатјош 13 повезаних