Povezane vesti
Mladi privrednici Srbije, Crne Gore i S. Makedonije udružili snage
Nova ekonomija 06.04.2023
Unija mladih preduzetnika Crne Gore, Asocijacija za ujedinjavanje mladih preduzetnika Severne Makedonije „Phoenix Rising“ i Udruženje mladih privrednika Srbije potpisali su trilateralni sporazum o saradnji. Srpska omladinska organizacija saopštila je… »
Udruženja mladih preduzetnika Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije potpisala trilateralni sporazum o saradnji
Blic 06.04.2023
Unija mladih preduzetnika Crne Gore, Asocijacija za ujedinjavanje mladih preduzetnika Severne Makedonije „Phoenix Rising“ i Udruženje mladih privrednika Srbije potpisali su trilateralni sporazum o saradnji sa namerom o kreiranju regionalne asocijacije i… »
Potpisan trilateralni sporazum o saradnji mladih preduzetnika Crne Gore, Srbije i S. Makedonije
Biznis.rs 06.04.2023
novi talas ekonomskog razvoja i saradnje u regionu. Unija mladih preduzetnika Crne Gore, Asocijacija za ujedinjavanje mladih preduzetnika Severne Makedonije „Phoenix Rising“ i Udruženje mladih privrednika Srbije potpisali su trilateralni sporazum o… »
Vesti dana »
RHMZ objavio novu prognozu: Evo kada prestaje kiša, stiže razvedravanje, poznato kakvo će biti vreme za vikend
NIN pre 16 minutajoš 25 povezanih
Hrvati horski kukaju iako je Matanović sam priznao: „Osetio sam da me je zakačila“, selektor tvrdi da je suđenje ipak bilo loše!
Hot sport pre 6 minutajoš 33 povezane
Strašno! Zemljotersi u Venecueli ubili gotovo sve zvaničnike jedne savezne države!
Telegraf pre 46 minutajoš 15 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 51 minutajoš 97 povezanih
VJT: Podignuta optužnica protiv mladića koji se sumnjiče da su pretukli učenika u Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih