Povezane vesti
Putin: Rusija i Belorusija spremaju koncept bezbednosti svog saveza
Politika 06.04.2023
MOSKVA – Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da Rusija i Belorusija spremaju koncept bezbednosti svog saveza, koji će, pored ostalog, obuhvatiti spoljne izazove. On je istakao da je od velikog značaja to što je „pitanje početka… »
Lukašenko: U potpunosti se slažem sa Makronom – nuklearne sile treba da povuku svoj arsenal iz trećih država
Politika 06.04.2023
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko složio se sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom da nuklearne sile treba da povuku svoj arsenal iz trećih država. Lukašenko je istakao da nuklearno oružje treba skupiti na jednu gomilu i uništiti… »
Lukašenko u Moskvi: Zapad vrši vojni pritisak – branićemo se svim sredstvima
Vesti online 06.04.2023
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da će u slučaju potrebe njegova zemlja upotrebiti sva sredstva da se zaštiti. – Ako bude potrebno upotrebićemo sve što imamo da zaštitimo naše države i naše narode. Nikog ne ucenjujemo… »
Lukašenko: Sakupiti nuklearno oružje od svih zemalja i uništiti ga
Insajder 06.04.2023
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je da sve zemlje treba da sakupe nuklearno oružje "na jednu gomilu i unište ga u određenom vremenskom periodu". "Ja sam generalno radikalno nastrojen u tom pogledu. Verujem da nuklearno oružje treba… »
Putin i Lukašenko: Rusija i Belorusija su dostojanstveno izdržale ogromne udare
RTV 06.04.2023
MOSKVA - Situacija oko Rusije i Belorusije je komplikovana, ali su dve države dostojanstveno izdržale "masovne udarce", izjavio je danas u Moskvi beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko na sastanku Vrhovnog državnog saveta rusko-beloruskog Saveza… »
Lukašenko: Nuklearno oružje skupiti na gomilu i uništiti
Dnevnik 06.04.2023
MOSKVA: Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da sve zemlje treba da sakupe nuklearno oružje "na jednu gomilu i unište ga u određenom vremenskom periodu". "Ja sam generalno radikalno nastrojen u tom pogledu. Verujem da nuklearno… »
Vesti dana »
Borelj: Hapšenje Netanjahua je obaveza, države ne mogu da biraju
Insajder pre 3 satajoš 35 povezanih
Sada im je kriv Vučić, a u njihovo vreme - barut! Za smrt 7 i ranjavanje 12 ljudi u Prvom partizanu niko nije preuzeo odgovornost, danas traže rušenje države
Kurir pre 6 satijoš 29 povezanih
Barsine dečije bolesti, Selta za dva minuta do velikog boda u Vigu!
Sportske.net pre 1 satjoš 28 povezanih