Повезане вести
Киргистан неће признати тзв. Косово
Политика 06.04.2023
Први потпредседник владе и министар спољних послова Ивица Дачић отпочео је посету централној Азији, прву билатералну посету шефа дипломатије Србије овом региону након неколико деценија, током које ће посетити Киргиску Републику… »
Дачић се састао са председником Киргиске Републике: Заједнички погледи на актуелну геополитичку ситуацију
РТВ 06.04.2023
БИШКЕК - Први потпредседник Владе и министар спољних послова Србије Ивица Дачић састао се са председником Киргиске Републике Садиром Жапаровим. Министар Дачић је изразио задовољство данашњом посетом и искористио прилику да… »
Министар спољних послова Србије у Киргистану, Узбекистану и Таџикистану
Бета 06.04.2023
Министар спољних послова Србије, Ивица Дачић, данас је почео посету Централној Азији, прву једног шефа дипломатије Србије том региону. "Веома је битно да они могу да представљају мост који ми морамо да имамо са Азијом. Земље… »
Дачић: Киргистан неће признати једнострано проглашену независност КиМ
Еуроневс 06.04.2023
Први потпредседник владе и министар спољних послова Ивица Дачић отпочео је посету Централној Азији, прву билатералну посету шефа дипломатије Србије овом региону након неколико деценија, током које ће посетити Киргиску Републику… »
Како изгледа Дачићева дипломатска турнеја у Киргистану? (ФОТО)
Данас 06.04.2023
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас, после састанка са председником и шефом дипломатије Киргистана у Бишкеку, да та земља неће мењати свој став према Косову и да је жеља обе стране да се унапреде… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро